Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedz zupę nic

jaki jest wasz najwiekszy klopot

Polecane posty

Gość jedz zupę nic

jak w temacie?

Gość nic oryginalnego
Nie mam mieszkania i zarabiam tyle, ża nawet jeden pokój o powierzchni 15 m2 jest ponad moimi możliwościami przez najbliższe 40 lat. Nie muszę dodawać, że mieszkanie socjalne (czyt. bez podłogi, z sąsiadami pijakami i wspólnym z nimi wc) czeka na mnie w najlepszym razie za 8 lat, a kredytu nie dostanę z oczywistych powodów.

Gość jedz zupę nic
up

Gość jedz zupę nic
tbs??/

Gość yep
chce sie zwolnić z pracy ale sie boję, ze innej nie znajdę na razie

Gość jedz zupę nic
TBS??? co to takiego?

Gość lalamalowanaaa
Nie mam roboty :O i nie mogę zmotywować swojego leniwego dupska do rozpoczęcia cwiczen i diety 😡 Poki co wiekszych zmartwien na dzien dzisiejszy nie mam.

Gość jedz zupę nic
aha, dzięki za wyjaśnienie

Gość jedz zupę nic
nic oryginalnego, a jestes sama czy masz kogos? z kims jest latwiej

Gość jedz zupę nic

Gość SamantaHAHAH
A moj najwiekszy klopot to czy wypic wodke ktora trzymam na specjalna okazje czy isc i kupic sobie piwo do sklepu!!!!!!!!!!!!! Doradzcie cos....

Gość ja, to totototot
a moj najwiekszy problem to hmmm kurwa brak problemow samatha otwieraj i pij i podziel sie

Gość SamantaHAHAH
w sumie okazja jest :) bo dzis byl piekny dzien i teraz jest piekny wieczor a za 3 dni dzien babci...... jednak wiem ze takiej wodki jak mam tu gdzie mieszkam nie dostane i musiala bym po nia jechac do Polski BOZE CO ROBIC :D:D:D:D:D:D:D

Gość ja, to totototot
nic orginalnego rusz dupe do roboty i problem z glowy

Gość SamantaHAHAH
hmmmmmmmmmmmmm no dobra tylko dwa drinki :D hahaha dziewuszki czemu sie tak dolujecie????? jesli bedziecie wciaz myslec o swoich problemach to one urosna jeszcze ogromniejsze i juz nigdy nie zobaczycie wyjscia z doopy!!! a skoro teraz macie gdzie mieszkac to czemu tak placzecie o te TBSy???

Gość ja, to totototot
o0 kurcze samantha to naprawde powazny problem.... chcialabym ci pomoc ale nie wiem jak mam pomysl otworz wypij i wlej wode hehehe bedzie jak nowka haha

Gość SamantaHAHAH
Hatsumono san :) wizualizuj sobie to ze sie nie urodzi :) kochana to przeciez twoje dziecko i ono chce dla ciebie najlepiej na swiece :) mysl o tym i pros go :D nie chodz po schodach nie rob lewatyw ani nie myj okien :D to nie urodzisz za wczesnie :) aaa i moj problem sie rozwiazal :D moj chlopak poszedl mi po piwkaaa

Gość spadowa aaaaaaaaaaaaaaaa
do samanty taka jestes madra? a co polecasz osobom uzaleznionym od kafe? :classic_cool:

Gość llalallalala
gadam z bylym facetem przez neta, on nie wie, ze to ja, chce mnie szybko spotkac tak go podniecam no,a le nie moge sie przyznac

Gość transkkida dhjdhsbakjns
ktoś mnie zgwałcił i nie chce nikomu o tym mówic.

Gość SamantaHAHAH
jeden nalog drugim zastapic :) ten bardziej inwazyjny tym mniej :D ja zamiast jarac co wieczór ziolo i ogladac kreskowki na cartoon network :D to wchodze na kafeterie :D hehehhe

Gość nic oryginalnego
Dzięki za ten pomysł z TBS - nie próbowałam tego, zawsze jest to nadzieja. Mam chłopaka, ale on też nie ma mieszkania. Pozdrawiam.

Gość SamantaHAHAH
transkidyddb nam opowiedz moze ci ulzy ale lepiej to idz na psy!!!!! bo powinni takiemu gnojkowi fiuta urwac za to jak cie skrzywdzil\!!!!!!!!!!!!!!!!! sama bym mu samochodem urwala tak jak ci zwyrodnialcy tem psu glowe

Gość spadowa aaaaaaaaaaaaaaaa
czyli mam sie naokraglo masturbowac? :classic_cool:

Gość SamantaHAHAH
wiesz co :) moja babcia jak rzucala palenie to zaczela robic krzyzowki |:D jak ja rzucalam ziolo zanim odkrylam kafe to od babci dostalam takie wzorki do haftowania :) i pomoglo troche bo sie na to wsciekalam ale wiedzialam ze jak zajaram blanta to juz na pewno nie skoncze heheh

Gość SamantaHAHAH
wiesz co :) moja babcia jak rzucala palenie to zaczela robic krzyzowki |:D jak ja rzucalam ziolo zanim odkrylam kafe to od babci dostalam takie wzorki do haftowania :) i pomoglo troche bo sie na to wsciekalam ale wiedzialam ze jak zajaram blanta to juz na pewno nie skoncze heheh

Nie wiem co jutro będę robić i to mnie denerwuje :P Ale niedługo problem powinien się rozwiązać.