Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garry Kasparov

Poznalem sliczna dziewczyne ale ona... ma malenkie piersi i mam dylemat

Polecane posty

Gość Garry Kasparov

Jest sliczna, szczupla zgrabna ma dlugie nogi i przepiekny usmiech a twarz jest wrecz jak z fotoszopu. Jednak ma ogrmny mankament - piersi a wlasciwie ich brak :o Jak sie rozebrala, owszem przespalismy sie, ale jakos mnie nie kreci i nie wiem co mam zrobic aby nie wyjsc na jakiegos prostaka ktorym nie jestem. Nie wiem, ale seks z dziewczyna z malenkimi piersiami to jak pedofilia, tak samo jak z gruba to zoofilia :o Ale ona jest taka sliczna i do momentu jak sie rozebrala interesowala mnie. Po tym wszystko opadlo. Co robic by nie wyjsc na prostaka ? Poradzcie prosze

Gość andrrrr
zostaw ją

Gość milionerx
poslij ja do mnie , ja takie uwielbiam

Gość a ja mam przesrane
daj jej kasę na powiększenie cycków.

Gość pożądam go
zostaw ją niech dziewczyna sie nie meczy z obłudnikiem

Gość kulą w łeb
Zanim się rozebrała to przez bluzkę nie widziałeś jaki ma rozmiar biustu? Jak cię nie kręci to trudno, szukaj dalej swojej wybrani, musi być the best pod każdym względem, nie tylko piękna twarz. Każdą następną zapytaj czy potrafi gotować, bo znów się prześpisz, ale śniadania nie będzie komu zrobić. Może lepiej najpierw poznaj dziewczynę, a dopiero próbuj seksu, to będzie lepsze dla ciebie i mniej rozczarowań.

Gość Garry Kasparov
jak się rozebrała to się okazało że to facet:(

Ja kolego Cie nie rozumiem, bo jak można spać z kimś kto Ci nie podnieca? Każdemu podoba się co innego i czy to piersi czy kolor włosów. Każdy może powiedzieć, napisać to co ty wyżej

Gość Garry Kasparov
Oto chodzi ze ona okazała się ... idiotką... Miała bardzo wypchany stanik i na dodatek pushup :o A jak przyszło co do czego to nie wiem czy to w ogóle była choć miseczka B :o

Gość kulą w łeb
A to dobre! facet! Chyba jutro opowiem to w pracy jako dowcip.

Gość kulą w łeb
Jakby był rozmiar B to nie takie małe. Może ma A. Swoją drogą może też masz coś maleńkiego i jednak się zgracie?

Gość Garry Kasparov
Maleńkiego nie mam, w zwodzie mam ok 15 cm więc mały nie jest koleżanko :P A wracając do tematu, wciąż nie mogę pojąć jak można tak oszukiwać wypychając sobie stanik :o To żałosne :o Ciekawe jak wy byście się poczuły jakby wypchał sobie majtki facet ? :P

Gość naatalkaa
W sumie to rozumiem. Ja mam też małe cycki, ale nic sobie nie wypycham, a mój facet na szczęście uwielbia pieścić mój biust. Ale... jak widzę mocno owłosioną klatę u faceta, to niestety zbiera mnie na wymioty. Facet może mieć bujne włosy wszędzie, tylko nie na klacie, bo serio mogę się porzygać. Także rozumiem z tymi cyckami. A wypychanie stanika to rzeczywiście idiotyzm. Bo przecież są faceci, którym nie przeszkadza mały biust. Jak Ci to nie odpowiada to trudno, tylko zlituj się nie mów jej, że to przez te piersi, bo na pewno ma kompleksy i tak, a wpadnie w jeszcze większe.

Gość ars vivendi
no własnie...Koleś nie masz juz dylematu, więc daj namiary laski. Dowartościujemy ją za ciebie i będzie miec luz.Ostatecznie piersi powiększyć nie jest aż tak trudno dziś ale najpierw panna musi miec faceta z jajami a nie dupka dla którego to pedofila

Gość Toxicity.
jak zwierze normalnie. kochasz ja za to jaka jest czy za cycki ? większość facetów to naprawdę tacy idioci czy wy tylko nie wiem po co udajecie ?

Gość kulą w łeb
Garry, ale już nie chwal się tak, że masz te 15 cm. Natura różnie obdarza. Ja mam duży biust, ale wolałabym mniejszy, bo musze chodzic w staniku, a latem chętnie bym nie zakładała, ale niestety, mały biust bez stanika jest ok. ale duzy niestety zbytnio rzuca się w oczy.

ALE JAZZ!!!! MOJE KOLEZANKI TEZ TAK ROBIĄ ,WKŁADAJĄ SOBIE RÓZNE TWORZYWA KTÓRE IMITUJĄ CYCUCHY..GDYBYM MIAŁA PROBLEM MAŁYCH DYDUSIÓW TO BYM WOLAŁA ZAINWESTOWAC W SILIKON..RAZ NA ZAWSZE BEZ KŁOPOTU I CIĄGŁYM PROBLEMEM ,CO WPAKOWAĆ W STANIK

TEŻ MAM DUŻY BIUST, NÓZKI JAK DO NIEBA I SLICZNA BUZIE..ALE CÓZ Z TEGO SKORO ZANIM FACET ZERKNIE NA MOJE OCZY GAPI SIĘ NA MÓJ WYMIAR..NIGDY WAM NIE DOGODZIMY

Gość żal i porażka
"aby nie wyjsc na jakiegos prostaka ktorym nie jestem" No nie wiem...

Gość ars vivendi
nina poszukaj takiego,ktory najpierw długo patrzy w oczy

A co ma piernik do wiatraka? Jak mozna mieć dylematy z takiego powodu? Nie mów jej o tym ,bo wyjdziesz w jej oczach na prostaka.

Gość ars vivendi
nina...są...Ci dojrzalsi... a jesli maja z tym problem to poddaj ich testom.Faceci odruchowo czesto sie gapią a niekoniecznie musi to byc seksizm

NIE SZUKAM W WAS ZBOCZEŃ SEKSUALNYCH.. PO PROSTU TAK JESTEŚCIE SKONSTRUOWANI..JESTEŚCIE WZROKOWCAMI KTÓRZY NAJPIERW ROBIĄ WIZUALNE OBEJŚCIE KOBIETY A DOPIERO POTEM RESZTA :-)))

Przestała Cię podniecać - trudno. Nic na siłę. A żeby nie wyjść na prostaka to rób tak właśnie BY NIE WYJŚĆ NA PROSTAKA ;) Intuicyjnie.

Gość aguska 26
ahahaha facet wymyslil temat o malych piersiach,bo jakas dziewczyna napisala temat o malym penisie ahahaa dobre

Gość Ojaaaaadfd
O ja, jaki palant :)

Gość A do tegooooo
Na każdym topiku wróżka tarot/

Gość swiat jest zbyt brutalny
no wlasnie widze:D heh ot cale kafe:P to dawaj do niej namiary poznam ja z panem K. moze sie dobiora i beda szczesliwi:P:P

Gość malobiusciasta
Ciekawe Garry czy to nie o mnie piszesz... Tez ostatnio poszlam na calosc z facetem, z ktorym krecilam od jakiegos czasu i teraz widac, ze cos mu sie odwidzialo... Opis pasuje do mnie, brak cyckow maskowany pushupami... Mysle ze u mnie poszlo wlasnie o piersi, bo one naprawde sa malutkie bez stanika. Napisz mi prosze litere woj. z jakiego jestes, to jest dla mnie wazne bo chcialabym wiedziec na pewno czy to o te male cycki chodzilo