Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garry Kasparov

Poznalem sliczna dziewczyne ale ona... ma malenkie piersi i mam dylemat

Polecane posty

Gość Mnie to ciekawi...
moim zdaniem już nie o biust chodzi tylko ,ze to idiotka.Jak można sobie stanik wypychać,ja mam idealną figure,ale nawet gdyby nie to w życiu bym tak nie oszukiwała.

Gość Mnie to ciekawi...
a jeszcze jedno nie wszystkie mają duże i wiszące ja wykarmiłam córkę i nadal sterczą,rozmiar 65 F

Gość O mój Boże!
65F! Jak Ty to dźwigasz, kobieto? To musi być męka. A jak biegać z takim biustem?

Gość Mnie to ciekawi...
Jestem szczuplutka to i biust mimo rozmiaru nie jest wielki i mogłabym mieć większy,nie przeszkadzałby mi

Gość prawiczek 26 ;]
zależy jak mały ...dla mnie osobiście buzia+pupa >piersi no chyba że ma jak facet płaską klate ,ale to już choroba jest

GRATULUJE CI CHARAKTERU; I ZYCZE BY CI sie trafila piekna kobeita ale o paskudnym charakterze ,jestes malolata i nie dorosles do kobiet:-)

Gość ale ona
naatalkaa a ja uwielbiam owłosioną klatę - jest jak misiu fajnie się przytulić

Gość ej no ja
dobrze ze ja takiego problemu nie mam,mam d i czasem nawet wieksze i kazdy facet jest zachwycony

Gość dzieci to prowokacja
facet autor wkurzyl sie na topik gdzie laska pisze o malym penisie

Gość miszcz55
Cała historia dowodzi, że mózg kobiet jednak mieści się na ich klatce piersiowej. To po prostu doskonała strategia, cud kobiecej logiki: Jeśli mam małe piersi, to noszę wypchany stanik, żeby udawać, że mam większe. W ten sposób nie pociągam facetów, którzy lubią małe piersi (no bo myślą, że mam większe i się mną nie interesują) a zatem spotykam się tylko z tymi, którzy lubią duże. Dzięki temu zawsze mogę pooglądać sobie ich ciekawe miny, kiedy już zdejmę stanik. A potem jojczyć na forum: "ojejej, rzucił mnie, bo mam małe piersi, żaden nie lubi małych, nigdy takiego nie spotkałam!"

Antykoncepcja Powoduje miedyz inny powiekszenie sie piersi..plastry lub no tabletki..nie przytyłam od nich ale piersi mialam znacznie,,nie chodziło mi o powiększenie biustu bo nie narzekam ale pisze tylko takie sa efekty antykoncepcji miedzy innymi.,..heheh a male piersi to nie problem wyluzj kazdy jest inny i ma inne ciało przeciez w zyciu sie przjelo jakies głupie wyznania ze duze biust jest sexi a z kad sie to wzieło??? z gaze z telewizji z net itp,te wszytskie gwiazdy itp. okej moze i to ładne lub nie ..kazdy facet lubi cos innego...ale my jesteśmy tylko ludzmi jestesmy różnorodni i to czyni każdego z nas w jakis tam sposob własnie wyjątkowymi..jakby kazda laska miala duże cycki ten sam rozmiar to by np nie powstała dyskusja na ten temat :)

sa faceci co lubia male piersi np jak spotkaja fajna laske i ma male piersi to im to nieprzeszkadza.Ale tez nie ukrywaja ze czasem spojrza na wiekszy biust bo w koncu jak juz wyzej pisała przyjał sie jakis sterotyp ze duze piersi..i to sie kazdemu kojarzy ze sexi to jest .itp...Jak oni to mowia "TAkie małe fajne do reki cycuszki " Zbyt duzy biust czasem nawet odstraszy faceta ,,moj kolega mowi ze jak widzi laske taka z mega wielkim biustem to az jej wspolczuje i ze wolal by troszke jakby byly mniejsze..Kobiecie szczuplem duzy biust obiaza kregosłu moja kumpela ma tak wielki ze w ciazy nie ujedzie z nim a juz ma problemy z plecami ...moze nawet bedzie z wiekiem je troszke zmniejszala ... Ale duzo facetow albo niemowi z elubia male piersi albo sie własnie przed swoja kobieta nie przyznaja ze kreca go wieksze jak jego laska ma mniejsze..

o matko :O sama mam maly cyc i dzieki Bogu nigdy nie trafilam na takiego faceta jak Ty, bo chyba popadlabym w ogromne kompleksy :O poza tym male moze byc pieknie, czy to juz sie przeterminowało? najwazniejsze zeby byly zdrambne, jedrne i nie sięgały pepka ;):P

Problem małego biustu mogą rozwiązać tabletki BUST-UP, które są suplementem diety pochodzenia roślinnego. Dużo o nich czytałam, a także słuchałam z opowieści koleżanek, które są zachwycone. Zaczęłam sama się zastanawiać nad ich kupnem... Słyszałyście o takim sposobie powiększenia i ujędrnienia biustu?

Gość kochanica szatanaaaa
hahahaha. oj facet smieszny jestes,ty sie ciesz,ze ta lalcia nie parsknela smiechem na te twoje 15 cm w majtach bo ja na jej miejscu tak bym zrobila.

Gość no fajna prowokacyjka
:classic_cool: