Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garry Kasparov

Poznalem sliczna dziewczyne ale ona... ma malenkie piersi i mam dylemat

Polecane posty

Gość gjfghnjdmgmnfjfjf
ma wszystko procz duzych piersi , a wy macie dylemat? ile jest takich kobiet co nie maja tych dlugich szczuplych nog itd , tylko cie nie podkrecila , bo nie "bylo" cyckow? przy tak zajebistym ciele ,usmiechu i twarzy? oj faceci to jednak swinie , chodz sam nim jestem

Gość Kobitta31
hehe... Swietny topic w naziązaniu do wątku o małym penisie :D I co widać? W temacie "mały penis", dziewyny popierają autorkę, ale już w temacie "małe cycki" gnoją autora :) Wyłazi hipokryzja :D Same nawet cycków nie macie, ale facet musi mieć penisa jak byk :) Takie wymagające jesteście, a same macie wiele niedoskonałości.... Pomyślcie, że Wy też niekoniecznie się podobacie w 100% facetom, a jednak Was akceptują...

gjf.....itd. fajnie to opisałeś..wasz zwierzecy instynkt sam wychodzi z waszej skóry :-)))

Gość 7846389034690424204
15 cm hahahahahahahahaha porazka;p

Gość Kobitta31 czytaj rozumnie
Na tamtym temacie nikt nie wymaga penisa jak u byka :O Tam jest mowa o zaburzeniach, kiedy penisy mają wielkość 5 cm we wzwodzie!

Gość 98768
acha ha jakie fajne provo.ktoś tu bardzo chciałby kogos poznac i sie nuie udaje,frrrrajer z ciebie autorze,ale śmieszny

Gość hahaha provo w nazwiazaniu do
mikropenisa,dokladnie tak,tam jest mowa o 6cm penisie w stanie erekcji,wiec nie przesadzajcie:P sam bym sie zalamal jakbym takiego mial,bo to nie jest normalne

małe cycki i mały fiutek...temat wiązany..A TAK NAPRAWDĘ..JAK MI SIĘ ROWER ZNUDZI TO SOBIE KUPIE SKUTER...nie pasuje wam to czas zmienić partnera/kę ,bo czas ucieka i na stare latka będziecie sie modlić o chocby takie male dydki czy pimpusia :-)) :-))

Gość ......||||||||||\\\\\\/////
tymi 15 cm to sie nie chwal bo absolutnie nie ma czym :D

Gość Ech gdybym to ja miał 15
a tu tylko pechowa trzynastka :O

Założyciel topiku pisał że niema nic "MALEŃKIEGO" , według mnie bardzo się pomylił bo ma maleńki mózg, a może nawet jego brak, szkoda słów...

Gość Kamillllo
Różne są upodobania, nie ukrywajmy, większość facetów woli duże biusty. To, że faceta nie podnieca mały biuścik, to ma do tego pełne prawo. I to nie jest zależne od inteligencji facetów, jak chciałyby "deski", bo duże biusty może lubić zarówno sprzedawca w markecie jak i profesor uniwersytetu. A w przypadku tego chłopaka jest tym gorzej, że dziewczyna go oszukała, stosując push up. Tego dziewczyny nie powinny robić.

Gość Brooks
Uwielbiam małe filuterne piersi, a jezeli jeszcze kobieta jest szczupła :D. Z chęcią ją poznam. Ps. Szukam żony :D

Gość malobiusciasta
A skad jestes? :P

Gość Brooks
podkarpacie i mazowsze, stan zamieszkania rozbieżny :P

Gość miretshka
to 15 cm to ma byc duzo? powaznie, wzielam linijke, zeby sprawdzic ile to jest i musze stwierdzic, ze tak MALEGO to jeszcze me niebieskie oczeta nie ogladaly !!

Gość Brooks
ja mam 14ście i żadna kobieta, nie narzekała :D

Gość to się nazywa
tak MALEGO to jeszcze me niebieskie oczeta nie ogladaly !! Patrz na ludzi a nie na konie :D

Gość malobiusciasta
Lubie male ptaszki :) A swoj maly biust nadrabiam byciem hot w lozku. Tylko brooks, nie moje okolice niestety...

Gość co do cyckow i penisa
Ja nie powiem, lubie jak jest duzy, ale penis to częśc ciala ktora facet ma mnie zaspokajac a piersi raczej nie. Ja mojemu facetowi nie wypominam ze nie ma klaty jak z plakatu, czy super twarzy, mnie sie podoba taki jaki jest. Cycki mu sie nie podobaly, ale jednak przeruchal a teraz bedzie szukal nasyepnej z wielkimi balonami, tylko pewnie nogi bedzie miala nie takie ŻAL

Gość do brooks
brooks a ile masz lat, ja jestem z mazowsza

Gość do brooks
a przystojny jesteś? opisz sie...

Gość Brooks
Hehe 178 , szczupły, ale wysportowany (12 lat thaj box), ciemne włosy i ciemna karnacja, oczy brązowe. Metraż domu podać i ogrodu :)., auto itp. ?? :D

Gość dziśpijany
niemożliwe, że jesteś takim idiotą ! szkoda, że w ten nikczemny sposób szkalujesz imię mistrza szachowego !!! ps. a zapewne mnóstwo za nią wzdycha, ona wzdycha za Tobą, a Ty ją zruchałeś, ale skreślasz z powodu braku "cycków"... żałosne !

Gość Poszukaj sobie wielkiego cyca
Jak Ci się nie podobają jej małe cycuszki, to poszukaj sobie kobiety z wielkimi cycami i nie krzywdź tej, bo się kompleksów przez Ciebie nabawi. Każdy ma jakiś tam swój ideał piękna. Znajdzie sobie faceta, który będzie szalał za jej małym biustem i ona też go pokocha. Tak było ze mną:). Też mam małe piersi, Tobie by się pewnie nie podobały, a mój narzeczony szaleje za nimi i jak tylko się przebieram, to leci je głaskać, całować i przymierza je do swych dłoni. On z kolei uważa, że duże biusty są ładne tylko w stanikach, bo bez nich są dwa razy dłuższe i nie wyglądają już apetycznie.

Masz prawo mieć jakieś preferencje, więc skoro udawała, że ma większy to Cię rozumiem. Chociaż pewnie będzie jej smutno, że taka piękna dla Ciebie była, a zaliczyłeś i nara.