Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona rozrzutna ja

rozpieprzyłam na ciuchy/kosmetyki/biżuterię ok 500zł:(

Polecane posty

Gość ona rozrzutna ja

jestem beznadziejna, to już chyba zakupocholizm:( moje zakupy: 1.podkład max factor lasting performance-ok 30zł allegro) 2.tusz max factor dramatic loock (ok 25 allegro) 3. sweter 35(allegro) 4.buty 15,50 zimówki allegro 5. buty 20,50 czółenka allegro 6.pierścionek srebrny 12,50 allegro 7.długi płaszcz zimowy 76zł allegro 8. torebka chanelka 28zł allegro 9.kolczyki z motywami folkowymi - 30zł allegro 10.bransoletka atmosphere 26 zł allegro z wysyłką 11. suszarka do włosów rossman 45zł 12. bluzka z pimkie z wyprzedaży na lato 25 13. dwie torebki listonoszki mniejsze allegro 46(fakt,że jedna mamie) a przed chwilą: zawieszka serduszko svarowski za 6zł, kolczyki serduszka svarowski jedne za 7zł, drugie za 10... jestem beznadziejna:( nie,nie jestem bogata, tylko studentka średnio sytuowana...ech:(

Gość to nie jest jakaś wielka kwota
choć zastanawiam się skąd wy studentki macie na to kasę:) a sądząc po liście zainwestowałaś w ilość a nie w jakość

Gość ona rozrzutna ja
właśnie nie...zadowolona jestem z tego...na allegro można coś kupić tanio. Tyle,że mam teraz moralniaka miałam oszczędzać:( a mają z prezentów gwiazdkowych lub stypendiów

Gość ona rozrzutna ja
znowu muszę się umówić z panem mirkiem, odbuduję budżet w momencik:)

Gość to nie jest jakaś wielka kwota
od czasu do czasu można zaszaleć:) zrób sobie postanowienie,że np przez 2 tyg nic nie kupisz na allegro i odkładaj najlepiej na konto:)

Gość ona rozrzutna ja
haha podszyw wysil się bardziej...

Gość buhehehehehehe
ja wydaje miesięcznie nie 500 a 5000 mozecie mi buty czyscic biedoto co w szmatach pomyka

Gość kobieta z marsa
Hehe, jakbym o sobie czytała :p Powinnam chyba dostać bana na Allegro :D Ale cóż.. Pracuję, zarabiam, więc "coś mi się należy" :p

Gość to głupi zart?
ale z ciebie idiotka, jakbys kupiła z 4-5 pozadne rzeczy to ok, ale na takie tendetne gówna tyle kasy puscic _ LOL LOL LOL lpeiej kupic mniej ale dobrze niz duzo a beznadziejnie

Gość ona rozrzutna ja
buhehehehehehe jak to nie prowo i rozwalasz 5 tysiaków mies na głupoty to gratuluję inteligencji...

Gość to głupi zart?
pewnie tez rzeczy na allegro to ciuchland za 10 zeta :P

Gość chyba jaja sobie robicie
ja przez ostatnie trzy miesiące przepuściłam ponad 20 000tys na kosmetyki,ciuchy telefony:O i gorzałkę:P

Gość regina z paszczy rekina
pieniądz rzecz nabyta:) ja tez zawsze sobie żydze a teraz okres wyprzedaży wiec wszystko kusi;) nie ma co sobie tak żałować;)

Gość ona rozrzutna ja
akurat wszystkie nowe...sweter cardigan z blendera, kurtka dłuższa czarna, kosmetyki oryginalne...suszarka ma gwarancję, więc ok. Licytuję ze snajpera, może pora usunąć konto na nim hehe

Ogólnie powiem ci, że jakieś badziewne muszą być te rzeczy. Nie lepiej było wydać te 5 stów na coś naprawdę fajnego? Jedną porządną rzecz?

Gość król lew 345687
wszystko na allegro...jaka z tego radocha :o

Gość torba chanelka taka tania?
daj linka, bo też szukam:)

Gość fejsbooch
Ja w tym miesiącu rozpieprzyłam już ok 4 tysiące, a nie płacę za mieszkanie,benzynę, żarcie i studia. Nie wiem co zrobie jak przyjdzie mi się samej utrzymać, ale mam okropnie lekką rękę i nawet nie wiem na co wydaję tą kasę.

Gość a ty od razu
to głupi zart? ale z ciebie idiotka, jakbys kupiła z 4-5 pozadne rzeczy to ok, ale na takie tendetne gówna tyle kasy puscic _ LOL LOL LOL lpeiej kupic mniej ale dobrze niz duzo a beznadziejnie musisz ja od idiotek wyzywac? jej kasa jej sprawa a tobie go/wno do tego na co ja wydaje

Gość ona rozrzutna ja
fejsbooch tez shopping?

Gość głupie poleczki
taka prawda ze odgrywacie tu teraz bogaczki i piszecie ze puszczacie wiecej a tak naprawde 5 stów to na oczy nie widzialyscie

a cena nie świadczy o tym czy ciuch jest ładny. znam dziewczyne co ubiera sie w markowe ciuchy same , ale co z tego skoro wyglądają beznadziejnie.. jakieś wielkie swetry i niedopasowane niemodne jeansy co z tego ,że z levisa..znam tez dziewczyny co za wiele kasy nie mają ,a ubrane są zawsze fajnie i modnie stać mnie na firmowe ciuchy ,ale wogóle się tym nie kieruje. nawet w lumpeksie można znaleźć super ciuchy ,albo kupić fajną bluzeczkę za 30 zł

Gość fejsbooch
Owszem shopping oraz wyjścia z koleżankami do pubow, kosmetyczki itp. Tak naprawdę nie wiem na co ta kasa idzie, bo w tym miesiącu nie robiłam większych zakupów, dopiero miałam je w planach.

Gość koleess
ale biedaaaaaaa dziewczyno ja tyle wydaje na samą wode po goleniu 🖐️

Gość fejsbooch co sponsora masz
:D kolejna do pana mirka pomyka:D

to jeszcze nie katastrofa ....ale musisz się nauczyć w pewnym momencie mówić stop:)

Gość sołsad!
germanotta stara locho co sie chwalisz?:O:classic_cool:🖐️