Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diporin

Co zrobić by zmieniła do mnie stosunek?

Polecane posty

Gość Diporin

Moi drodzy! Od dłuzszego czasu podkochuje sie w pewnej dziewczynie... Piękna, inteligentna... chodzący ideał. Czyje że jest tą jedyną... Czasem rozmawiamy, piszemy na Gadu-Gadu i ewidentnie widać ze traktuje mnie tylko jak kumpla. Co zrobić by zmieniła do mnie stosunek? Zebym był dla niej kimś więcej niż tylko kumplem, chce jej w delikatny sposób udowodnić że mi na niej zależy... Dodam też(ważną informacje) ze byłem z nią kiedyś... jednak wszystko sie posypało od tamtego czasu probowałem to wszystko naprawic coś działać, jednak bez skutku... a ostatnio zaczela sie do mnie odzywać i pisać. Jednak jak napisałem powyżej, traktuje mnie tylko jak kumpla jednak mi na niej zależy. Prosze Was o pomoc i z góry dziękuje! ;)

Gość hluuuuuuuuup
należy odbyć stosunek

Chłopaku przede wszystkim zamień internetowe rozmowy na te realne, zaproś ja na spacer, basen czy na piwo inaczej słabo widzę to

Gość Diporin
Oczywiście rozmawiam z nią na tak zwanego "żywca" ale to tylko koleżeńskie rozmowy

Gość Drań...
zerżnąć :classic_cool:

Gość Diporin
Moi drodzy potrzebuje odpowiedzi sensownych i składnych @Drań... : Mimo wszystko to nie jest sposob na wszystkie problemy