Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bruneti

Kardashian

Polecane posty

Co sądzicie o rodzinie Kardashian ?? Tylko bez jakis ubliżań i chamskich tekstó bo to do niczegoi nie prowadzi. Mnie osobiscie bardzo sie podoba KIm Kardashian i jej siostra Kourtney !! Ich mama też jest piękną kobietą.. maja piękne włosy i mimo że nic mądrego do świata nie wnosza to uważam że są przepiekne !! Jakie jest wasze zdanie ??

Gość sssssssiiiiiiiiiijj
może mi ktoś powiedzieć kim ona jest i z czego jest znana? nazwisko gdzieś się ciągle przewija, ale nie w kontekścietego vzym się zajmuje :O

Kim Kardashian jest modelką. Mam dużą pupę i okrągłę kształty jednak mimo to ciagle zostaje twarzą czegośc to nowego! Poza tym jej ojciec jest znany ze swojej wielkiej sprawy O.J. Simpsona o ktoreh bylo bardzo głosno w USA nieco póziej Rober zmarł na raka krtani . jego córka Kimberly zaczeła sie robic coraz bardziej znana i nakrecili program dla MTV tak jak rodzina osbourów to KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS natomiast ten program równiz sie od Osbournów czy tez Rodziny Hogana czy też dennise Richartds its complicated tym ze odniósł mega sukces i wszyscy go oglądali nakrecili 5 seri Keeping up withe rthe kardashians o ich zyciu i dwie serwie Kourtney and Khloe take Miami ktory rowniez odniósł sukces :)

Gość miki mouse 19
a powiedz ty mi czy ty wogóle masz swoje zycie prywatne??

A co to ma do rzeczy.. Ty nie potrafisz powtórzyć parunastu zdań o kimś ?

Gość jolka jolka pamiętasz...tyryry
wygoglowałam sobie je i z moich spostrzerzeń wynika że ta cała kim i kourtney niczego sobie śliczne dziewczyny z przewagą na kim....ALE, Khloe jest gruba i paskudna!!

Gość miki mouse 19
uważaj bo ci żyłka pęknie z nerwów!!

ja sie nie denerwuje w przeciwieństwie do Ciebie .. o czym swidczy wykrzyknik i cała Twoja wypowiedz :) w każdym razie pozdrawim Cie serdecznie i życze powodzenia w życiu :) tak masz racje Khloe odbiega od urody sióstr :)