Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orttofik

Czy to prawda że wy kobiety jesteście z facetami dla kasy???

Polecane posty

Gość KIssssesOna
na samym początku kobieta zwraca uwage na pieniądze bo jesli mysli o nim poważnie to bierze pod uwage wspólna przyszłosć, ale jak juz sie zakocha to nic innego oprócz tej miłości sie nie liczy i razem moga stoczyć się na dno ale dalej będą szcczęśliwi ;) to stoczenie na dno to w cudzysłowiu ;) bo jeśli sa rozsądni to się nie stocza ;p

Kobieta jest z mężczyzną który daje jej poczucie bezpieczeństwa. Kasa też takie poczucie daje - nie mówie o pławieniu się w luksusie, ale możliwości życia w godnych warunkach.

Gość czepiacie sie jak rzepki
Ja mysle ze te ktore nie sa zbyt zaradne i samowystarczalne to leca na kase bo nie musza sie martwic o byt i ze musza isc do pracy bo przeciez ich facet ma kase dla mnie porazka jak mozna byc z kims dla kasy bo sie samemu robic nie chce?

Gość hmm dziurkapazurka
masz 30mln oo to sporo kulturalna:P

Gość a ja Ci powiem, ze
chciałabym być tylko dla kasy, chciałabym mieć takie wymagania by móc być tylko dla pieniędzy wtedy żaden nie mogłby mnie zranić, a tak ja głupia oczekuje czegoś więcej, a dochodze do wniosku, ze prócz kasy i fiuta większość facetów nei ma nic do zaoferowania

Gość prawda poswiadczam!!
jestem z moim mezem dla jego kasy! :) on zarabia niecale 800 zl miesiecznie, czasami dobije do 1100 jak ma duzo zlecen :)

Gość KIssssesOna
zgadzam sie w 100% z linkiem ;p

prawda poświadczam - można być szczęśliwym widać z wypłatą 1100 , jeśli się za wiele nie wymaga , i cieszysz się z tego co masz.....to widocznie można być szczęśliwym.

Gość orttofik
wygląda na to że co najmniej połowa z was ma bardzo słabe powodzenie w miłości

Gość orttofik
wygląda na to że co najmniej połowa z was ma bardzo słabe powodzenie w miłości

Gość orttofik
"wtedy żaden nie mogłby mnie zranić, a tak ja głupia oczekuje czegoś więcej, a dochodze do wniosku , ze prócz kasy i fiuta większość facetów nei ma nic do zaoferowania" kasy i fiuta??? nie lepiej powiedzieć kasy i penisa, mam wrażenie że kobieta używa słowa fiut gdy jest zła, albo gdy została skrzywdzona przez faceta

Gość Żorżeta de Pompa-Dur
No wiesz bejbe trudno nie być przy takim co jak stanie na prtfelu to ma 3 metry z okladem bejbe takze wiesz👄👄

Gość izkaioiiiiiiii
Nie, moj zarabia mniej odemnie ;p

Gość orttofik
powodzenie w miłości to znaczy doznać miłości raz albo dwa razy itd.

Gość orttofik
dobrze --->dlaczego nie masz już zdjęcia w stopce???

Doznanie miłości raz lub dwa razy....hmmm. Interesujące. W jednym układzie ? czy skacząc z jednego kwiatka na drugi? ( mi np znudziło się po drugim doznaniu) :) :P

Gość orttofik
chodzi o relacje uczuciowe pomiędzy parterami , bo tam któraś napisała że ona WIĘCEJ OCZEKUJE od facetów a otrzymuje tylko penisa i kase :D

otrzymuje penisa i kase - hehe :P nooo...bo takiej kobiecie oprócz kasy i seksu potrzeba też przytulenia, jakiegoś komplementu - np jak ty świetnie gotujesz . No i na pewno by taka kobieta też chciała żeby w monotonii dnia codziennego (praca, obowiązki itp) mąż, konkubent , czy jak mu tam, znalazł też czas na kino albo coś w tym stylu.W sumie to chyba nie ma wiele wymagań.

Gość orttofik
ja powiem inaczej autorka 00:26 trafia na durniów, albo faceci nie chcą ją kochać tylko ruchać

Nie wiadomo na kogo trafiła .( Ale przypomniała mi się piosenka Woman' s worth. ;P) każde doświadczenie nas czegoś uczy - najlepiej nauczyć sie akceptować co daje los i nie marudzić.

Gość orttofik
albo nie ma powodzenia u facetów i nie lubią jej

Gość a ja Ci powiem, ze
hm, możliwe, że dlatego użyłam określenia "fiut" tak, doszło do tego, ze obcy facet ot tak na ulicy proponuje mi seks za kase. i gdy to piszę anonimowo to brzmi jakbym ubierała się wyzywająco, jakbym po prostu wyglądała jak dziwka i jak mam udowodnić, ze jest wręcz odwrotnie? a najlepsze, ze nawet nie wyglądam na osobe pełnoletnią jestem młoda, powinnam wierzyć w miłość, w piękno, dobro a wokół mnie wszystko kreci się wokół seksu i pieniędzy