Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amoralna

Moniska21 jest fetyszystka. Zgadnijcie czego :/

Polecane posty

Gość Amoralna

Tak, zgadliście. Kupy :( :( :( Jak nisko może upaść człowiek? Co się stało z naszym człowieczeństwem? Kiedyś seks pod kołdra przy zgaszonym swietle, ok, to nie było fajne. Ale teraz przegiecie w druga strone :O moniska21 opisywała kilka dni temu, jakie to seksualne harce wyczynia z kałem :o . podobno nawet zjada kupe... Kurwa, swiat zdziczał :O

Gość Amoralna . ta prawdziwa ;/
brawo! zajebiście naprawde... co za pomysłowość.

Gość Amoralna
Ale ona naprawde udziela sie na topikach wypisujac takie rzeczy. ostatnio co wieczór.

za to anormalna slozy w domu jako kibel.codziennie cala 15 osobowa rodzina sra i sika jej do ryja.jak myslicie dlaczego?bo ma najwiekszy odplyw w ryju po tych wszystkich penisach i najbardziej sie do tego nadaje.gdy jej sie zachce leci pod krzaki u sasiadow i zalatwia swojee potrzeby.sama mi tak dwa dni temu mowila

Boże. Kobieto powiedz mi wprost- masz coś do mnie?! Jesteś jakaś niedowartościowana, czy co, bo już nie wiem, wypisujesz tu ciągle jakieś bzdety pod fałszywym nickiem i masz tu wielką radochę, a masz więcej powietrza w głowie niż balon, bo normalnego człowieka takie zabawy nie bawią. Skoro nie napiszesz mi tego wprost , to może ty masz jakieś kompleksy? Zraniła cię jakaś nastolatka?Córka ci pyskuje? Może poprostu nie możesz pogodzić sie z tym durnym faktem że negatywnie skomentowałam twoją wypowiedź! ale posłuchaj sama siebie, jesteś żałosna i to bardzo,a jak masz mi coś do powiedzenia to pisz, a nie ,tu jakieś podchody snujesz; /

Gość Amoralna
o czym ty do mnie mówisz??? po pierwsze nie jestem kobieta, tym bardziej matka. po drugie topik jest o zdziczeniu obyczajowosci a nie o tobie! w którym miejscu jest cos o tobie? ja sie was pytam dlaczego taka moniska21, bedac tak wulgarna, ryzykujac utrata zdrowia (bakterie kałowe :O ) ma jeszcze czelnosc wypowiadac sie na powaznych topikach.

Jej, zal mi takich ludzi.Miłej radochy.

Gość Amoralna
głupia jestes, zupełnie nie wiesz o co chodzi i wydajesz pochopne sady. nie znasz moniski21. ja znam - osobiscie. zegnam cie!