Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikisiki

Co jecie na śniadanie?

Polecane posty

Gość nikisiki

Jak wyżej? Co najczęściej jecie na śniadanie? Ja zwykle zdążyć wypić tylko kawę (z mleczkiem, bez cukru) a śniadanko czasem jem w pracy 0 dzisiaj paluszki krabowe i kajzerka:)

Gość jakaś taka głupia
ja tak samo w domu tylko kawa nie mam czasu na jedzenie

Gość nie monopolowa
zawsze zjadam śniadanie, zwykle 2 kanapki z serem od czasu do czasu sałatka jarzynowa

Gość ja też zawsze jem śniadanie
jogurt z owocami lub bez serek wiejski zupa jak mam bo ugotowałam dzień wczesniej :P

Gość ja też zawsze jem śniadanie
to w domu w pracy domowe sałatki jeśli chce mi sie zrobić dzień wczesniej, znowu jogurty lub serek wiejski, banany, jabłka, czasami jakiś kotlet na zimno w wczorejszego obiadu :P

Gość kocham.....
dania z jajek... Moje ulubione śniadanie, to jajka sadzone... I kanapki z łososiem :-)

Gość nikisiki
ooo, jajka są super, tylko czasochłonne:) uwielbiam sadzone, na miękko, na twardo, w majonezie, jajecznicę też kocham:) ale to raczej śniadania weekendowe - bo tak to nie ma czasu:( a mąż mi kanapek nie robi, ja jemu tylko robię:(

Gość kocham.....
nikisiki.... powinnyśmy jadać śniadania razem :-)))

Gość Kanciku odchudzasz
się :D

Gość od 2 tygodni tylko jogurt
i to wylacznie wisniowy. od wszystkiego innego mi niedobrze, no ale ciaza ma swoje minusy. marzy mi sie np swieza bulka z maslem i szynka a jak juz ja mam na talerzu to nie moge zjesc.

zjadlabym jajka w majonezie mmmmm majonez koniecznie z winiar z potartym korniszonem i posypane szczypiorkiem mniam albo swizego croisanta albo bulke z maslem i dziemem.... a mam galaretke z kurczaka,jestem na diecie buuu

Gość Byłaś Ohydna
Hatsumomo san Jestes w ciazy?

Gość Kancik od odchudzania
piersi Ci zmaleją :D

Gość fajnie ze masz dzidziusia
żeby było jak zawsze dobrze

Gość to jesteś marzeniem
każdego faceta :P :D

Gość włożę swoje
piwo :D i poczęstuję Ciebie :D

Gość ulllka90
Jesli o mnie chodzi to staram się robic sobie pełnowartościowe śniadanie. W lato jest troszke łatwiej bo mamy dostęp do duzej ilości owoców, wiec np. płatki owsiane z jogurtem i własnie owocami nie jest problemem.

Gość gość
Ja jak mam czas to w Krakowie wpadam tutaj http://www.duzypokoj.pl/ Naprawde fajne miejsce zeby zjeść dobre śniadanko.

Pieczywo pełnoziarniste z dżemem niskosłodzonym. Zdrowo, tanio i smacznie. Uwielbiam dżem z wiśni Stovitu.

Gość gość
piję koktajl owocowo-warzywny

Gość gość
ostatnio kupiłam w Tesco krem Hobee , to krem z naturalnego miodu z dodatkiem np malin, zurawiny, kakao czy cynamonu. Z naturalnych składników, bez konserwantów no to mnie temat zainteresował. Znacie?

Gość gość
góóównobeee!!! znowu reklama tego szajsu? no kvrwa, ileż można? :o won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!!

No trafione w mój czuły punkt. Mam taką słabość, że uwielbiam przynajmniej raz w tygodniu dobrze się najeść rano, a dobrze się najeść to znaczy mięsem ;) Jakaś dobra kiełbaska wiejska albo kabanoski wieprzowe i jestem happy ;) http://www.wieprzopedia.pl/lubuska-izba-rolnicza-zaprasza-na-degustacj%C4%99-swojskich-w%C4%99dlin-z-wieprzowiny tak jak tu chodzi mi oczywiście o produkty dobrej jakości a nie z przeceny w hipermarkecie, bo lepiej to mięsko zjeść rzadziej, a zdrowsze - tak uważam ;)

Gość gość
kanapki z domową pieczenią, tradycyjne z twarożkiem zamiast masła i wędliną pomiodrem i cebulą , płatki owsiane z koncentratem pomidorowym na wodzie i vegeta - taka pomidorowa gęsta. No i jajka na miękko albo sadzone - szybko się robią :) lubię też dobre parówki na ciepło do tego świeży chlebek z masełkiem i musztarda - ale to bardzo rzadko jem - bo ciężko o dobre parówki.

Gość gość
ja jem wlasnie platki z mlekiem :)