Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łilkzwanywolfem

Ale miałam SEN! WILK chodził po mieszkaniu mojej mamy...

Polecane posty

Gość łilkzwanywolfem

co to może znaczyć?????????

Gość dfgdfgdfgdg
Wilk - Wskazuje na to, co w człowieku nieposkromione, na własne „ja", z którym pozostaje się w nieustannej walce, i na stan napięcia duszy. Sny o wilkach powinny skłonić śniącego do dojścia do ładu z samym sobą. Wilk uczłowieczony we śnie to wskazanie na człowieka użytecznego dla nas, jeżeli wcześniej nie zrobimy sobie z niego wroga. Według Artemidora widok wilka we śnie oznacza kogoś, kto źle życzy. Grecki badacz snów łagodzi to natychmiast, stwierdzając, że można rozpoznać niebezpieczeństwo i obronić się przed nim.

Gość LatekKilka
To znaczy, że twoja mama jest już babcią (ty masz dziecko), bo wilk z bajki przyszedł do babci.

Gość łilkzwanywolfem
Tylko jak tu dojść do ładu z sobą samym kiedy niedawno przeżyło się straszną tragedię?:(

Gość prawdziwaowieczkaboza
No bez przesady - wilk to wilk. Jak to mówią POLAK POLAKOWI WILKIEM. No to wilk by mi tu oznaczał ludzi/człowieka, którzy czyhają na mieszkanie Twojej matki, tudzież na nią. Może to jesteś Ty, która chcesz ją oddać do domu starców i zawłaszczyć sobie mieszkanie? Może jesteś zła, że matka ci go jeszcze nie przepisała? Ten wilk to najpewniej ty - jej dziecko. Ale cóz... ciekawe czemu wilk, a nie kwiatuszek. Albo jest jeszcze możliwość, że twoja matka jest wilkiem dla każdego bo ma mieszkanie. Nie widzę więcej możliwości - bardzo dosadny i polski sen. "NIeposkromione JA" - to nie ma sensu :(