Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waszaprzyszlasynowa

Wasza przyszla synowa

Polecane posty

Gość waszaprzyszlasynowa

O czym chcilibyscie zeby z wami rozmawiala?

Gość Wacław IV Wielki
o bara bara z mężem

Gość waszaprzyszlasynowa
chyba sobie zartujesz, ja jako matka chcialabym zeby rozmawiala ze mna o wszystkim i sie nie wstydzila. A wy jak, o czym?

Gość justyna aa
nie mam potrzeby na bliższe kontakty z synowymi,są ,widzę,że chłopaki moje szczęśliwe to co mi więcej trzeba,niech sobie w spokoju po swojemu żyją a jak coś im trzeba a mam to daje i nie oczekuje dozgonnej wdzięczności:) spotykamy się bardzo rzadko ,rozmawiamy o pracy,wczasach i takie tam pierdulety z życia:)

Gość kxsdvv
a to są spewcjalne rozmowy i tematy rozmow?:D Rozmowy z tesciową rozmowy z kolezanka rozmowy z mama rozmowy z bratem:D

Gość sdadasd
no jak o wsyztskim? chyba zartujesz? powinna mniej mniej ci mowic niz wlasnej mamie i mniej niz mezowi. daj spokoj wsyztsko? moze byc twoja "przyjaciolka" ale do powierzchownych tematow. gadanie o pierdołach, o codziennosci ogolnej, o swietach, dzieciach ale o większych problemach nie. Najwiecj powienna mowic swojemu mezowi, potem jakiejs przyjaciółce, mamie a dopiero potem tobie. No bez przesady.

Gość waszaprzyszlasynowa
Nie chodzi mi o jej prywatne sprawy ale o takie wlasnie pierdoly! Ja osobiscie widze ze ona sie krepuje przy mnie troche, proboje ja zagadac ale tez za bardzo nie wiem o czym.

Gość NIEdoszła synowa
Ja zawsze chciałam z moją przyszłą teściową pogadać o czymś innym niż tylko "pamiętaj,nie gotuj pomidorowej,bo mój syn nie lubi" , "nie zawracaj sobie głowy tym tortem,ja zrobię,bo wszyscy zachwalają moje wypieki" , "dlaczego tak nowocześnie chcesz urządzić salon? przecież wiesz,że mój syn kocha antyki" i najlepsze : kiedy planujecie dziecko? bo wiesz,jeszcze tak starzy nie jesteśmy i niejednego wnuka bylibyśmy w stanie WYCHOWAĆ..." to by było na tyle:)

Gość waszaprzyszlasynowa
Tak to jej raczej nie chce zanudzac. Chodzi mi o takie proste tematy? Jakie polecacie?

Gość NIEdoszła synowa
A co ona robi? Uczy się,pracuje? Ma jakieś zainteresowania?

Gość jestem mądra niesłychanie....
moja niech zamknie paszczę:D bo głupia jak but:D