Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssdf

Czy to nerwica?

Polecane posty

Gość ssssdf

Martwie sie poniewaz od kilku dni sciska mnie w gardle tak jak czasem podczas stresowych sytuacji. Mam teraz duzo nerwow ale byly juz stresowe sytuacje w moim zyciu i nigdy nie bylo tak ze sciskalo mnie w gardle przes kilka dni prawie non stop. Jestem osoba nerwowa podczas klotni lub kiedy cos mnie zrani trzese sie jak podczas goraczki do tego stopnia ze nie potrafie nad tym zapanowac. Kiedy placze brak mi czesto oddechu. Teraz ten scisk w gardle ktory az powoduje mdlosci i lekkie zawroty glowy. Czy to moze byc nwerwica jak sobie z tym radzic:(?

Gość ssssdf
Podnosze

Gość lekarzem nie jestem
to może być nerwica, która ma wiele odmian najlepiej udać się do specjalisty do poradni, skonsultować się leki homeopatyczne, stosuje tabletki na nerwicę, czuję się spokojniejsza, dodatkowo chodze na terapię 2 razy w mies, pracuje nad sobą, pomocne forum http://commed.pl/nerwica-vf19.htm

Gość ssssdf
Staram sie nie przejmowac ale w pracy szykuja sie zwolnienia dodatkowo przez nie przepadl mi wyjazd do rodzicow ktorych nie widzialm rok:( Do tego mam problemy ginekologiczne i martwie sie. Czuje jak brakuje mi powietrza oddychanie sprawia mi wiele problemow:/ bylam u lekarza ( mieszka w Wielkiej Brytanii tu lekarze bagatelizuja wszystko) kazal mi sie nie stresowac i powiedzial ze nic mi nie bedzie.

Gość ssssdf
Dziekuje kupie:) Zrobie wszystko zeby sie skonczylo to co teraz przechodze, niby wydaje sie byc na pozor normalna osoba ale ta nerwica mnie wykancza mam dziwne mysli dopada mnie nagle niewiem kiedy a juz zwlaszcza jak jest duzo stresu.

Gość ssssdf
Poczytam jeszcze o tym, kiedys mialam jakies tabletki ziolowe ktore brala kolezanka ale czulam sie po nich strasznie senna a na nerwy raczej nie to ze pomagaly jedynie mnie wprowadzaly w stan jakby pol snu. Chodzilam jak snieta i nie mialam na nic silhy

Gość ssssdf
Znacie ajkies metdody domowe zeby tego uniknac:( Jak mam w ustach cos mietowego jest mi troche lepiej nadal sciska w gardle ale latwiej sie oddycha. Mysle nad terapia ale na chwile obecna nie moge sobie na nia pozwolic. Czy wogole warto ktos przez cos takiego przechodziL?

Gość liutye
kochana do lekarza i to predko!!!!!! 🌼

Gość ssssdf
Musze isc do lekarza ale polskiego bo anglicy maja gdzies objawy i mowia ze nie stresuj sie i bedzie ok, latwo im powiedziec

Gość lekarzem nie jestem
bo anglicy nie wiedzą co to nerwica nie maja zbyt wielu powodów do nerwów, inna mentalność jak ktoś ze znajomych pojedzie do polski to niech Ci kupi zioła nie umiem polecić nic z angielskich ziół

Gość lekarzem nie jestem
zioła kojące nerwy: korzeń kozłka lekarskiego, szyszki chmielu, ziele męczennicy cielistej i ziele melisy

Gość migalica
poczytaj w necie o technikach relaksacyjnych,niektore sa bardzo proste a stosowane regularnie codziennie a nawet kilka razy dziennie jak ktos chce bardzo pomagaja.

Gość migalica
Ja mialam bardzo podobnie,tylko ,ze miaszkam w Polsce i moglam isc na terapie i to na NFZ(nie trzeba wcale na to kasy wydawac) ,kilka miesiecy i skonczyly sie lęki,"kluska" w gardle itp i mam juz spokoj ladnych kilka lat

Gość ssssdf
Dziekuje Wam za rady:) napewno poprosze mame o kupienie i wysalnie ziol ktore mi podalas. Chciala bym isc na terapie bardzo moze kiedys sie uda :)