Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariaddnapanna

problem...sny..były i obecny partner

Polecane posty

Gość ariaddnapanna

Od 5 lat jestem z cudowanym facetem.Układa nam się super. Jest troskliwy,opiekunczy,lubimy spedzac ze soba czas, jestesmy dobrymi kochankami i przyjaciolmi...jest jeden drobny problem.... 6 lat temu rozstałam się z pewnym chłopakiem, byliśmy wtedy na studiach...związek był dość toksyczny, facet miał problemy ze sobą i ze światem, ja byłam młodziutka i nie wiem dlaczego tak długo w tym tkwiłam...aż dwa lata, chociaż psuć zaczęło się już o wiele wcześniej. Nadszedł moment w którym się obudziłam...że nie chce być traktowana jak śmieć, jak ktoś gorszy i zerwałam z nim ostatecznie...nigdy się z nim już nie kontaktowałam, nawet cześć mu na ulicy bym nie powiedziałą....nie chce zwyczajnie go widzieć. Wtedy stało się coś wspaniałego, zmieniłam się, otworzyłam na ludzi, byłam radosna...po roku spotkałam mojego obecnego partnera i zakochałam się:) Niestety przez długi czas śnił mi się mój były...czasem to było codziennie. Najgorsze jest to, że oni w tych snach łączą się w jedną osobę. Tzn czuje strach, że muszę odejść od tego mężczyzny, ale czuje że go kocham, bo raz ma twarz byłęgo,raz obecnego partnera. To strasznie męczące. Po jakimś czasie te sny się skończyły...teraz znowu wróciły. Wiem, że to jakiś głupi problem, ale czy spotkaliście się z czymś takim?jak to tłumaczyć? z pewnością nie tesknotą za byłym...bo sama myśl o nim przyprawia mnie o ciarki..

Gość pole obowiazkowe -
A po co sobie to chcesz tłumaczyć? Że co? Zdarza się, bo to część Ciebie, Twoja przeszłość. Nie zastanawiaj się nad tym bo po co? Niech sobie będzie, najprawdopodobniej minie prędzej czy później