Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonabezzaufania

czy maz mnie uklamuje

Polecane posty

Gość żonabezzaufania

jestesmy prawie 3 lata po slubie, mamy dwuletnie dziecko, mamy gdzie mieszkac nie ukrywam ze slub odbył sie ze wzgledu na dziecko on od pewnego czasu zmienil sie nie do poznania, raz po pijaku wyznal mi ze skorzystal z uslug panienki, bo jak to zargumetował ''wkurwialam go''-po dzikiej awanturze na drugi dzien powiedział mi że jednak nie był na kurwach, ze wszystko zmyslił zebym tylko sie zmienila dla niego *chodzilo mu zebym schudla, bo po ciazy mi zostalo itp jednak mu nie wierze-tymbardziej ze tego dnia dostal od policjantow mandat karny ktory na wlasne oczy widzialam za ''wjazd do lasu'' co o tym myslicie bo ja sama nie wiem co mam zrobic ;(

Gość mandarynkova
Myślę, że nie powinnaś oczekiwać cudów, skoro się pobraliście ze względu na dziecko. Sama na taki układ poszłaś to teraz nie oczekuj pięknej miłości i oddania.

Gość żonabezzaufania
przepraszam za literowke w tytule, jestem delikatnie mowiac wkurwiona

Gość sdadasd
a ja mysle ze to co powiedział po pijaku jets prawda. bo człowiek po alkoholu mowi prawde, in vino veritas. a potem na trzezwo w awanturze powiedział ci ze jdnak cie nie zdradzil no bo co miał ci powiedziec? hmm.. ja go absolutnie nie usprawiedliwiam i gardze ludzmi ktorzy zdradzaja swoje polowy. ale musicie sie zastanowic nad soba i waszym zwiazkiem. slub był ze wzgledu na dziecko, a czy wy sie kochacie? czy on cie kocha? czy moze tylko chodzi o dziecko? on sie dla mnie widze ze w tym meczy. troche sie jakby "zmuszał" do ciebie ale go cos odpycha, moze cie nie kocha a probował sie zblizcyc no ale po urodzeniu dziecka wiadomoz e jest sie mniej atrakcyjnym. musicie porozmawiac, pogadac czego oczekujecie od siebie najwazjem i co zrobic by bylo lepiej i obie strony musza sie bardzo bardzo postarac by było lepiej. nie chodzi o to bys ty tylko schudła on musi takze wlozyc duzo pracy w ten zwiazek.

Gość żonabezzaufania
mandarynkova slub wzielismy z powodu dziecka, ale wczesniej tez razem mieszkalismy, zanim bylam w ciazy-nie ukrywam, bylo duzo lepiej miedzy nami

Gość jestem mądra niesłychanie....
zostaw go to buc.

Gość co innego jak ktos jest biedny
bo dziecko wcale nie zbliza ludzi!!