Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redfred

METODA "IN VITRO" ZA I PRZECIW

Polecane posty

Gość redfred

WITAM!!! Prowadzę badania i chciałabym pokrótce poznać Wasze opinie na temat tej metody - pozdrawiam i z góry dzięki

Gość nierówno pod sufitem
jestem za, tylko cena jest niestety zaporowa i niekażdego jest stać na taki zabieg.

Gość zdecydowanie jestem ZA
kazdy ma prawo do tego by być rodzicem jeśli tego pragnie

Zdecydowanie "ZA"!! Nigdy nie musiałam poddać się tej metodzie ale chetnie oddałabym swój podatek na to by in vitro było refundowane. Niestety moje podatki idą np na siedzących w pierdlu darmozjadów a tak pomogłabym parom które nie mogą mieć w naturalny sposób dzieci. Są zwolennicy i przeciwnicy ja należę w 100% do zwolenników.

ZA - każdy ma prawo do szczęścia, jakie daje urodzenie własnego dziecka. nie dla każdego alternatywą jest adopcja.

Oczywiście za. Ale osobiscie jestem zdania, że to wyłącznie sprawa pary, która chce mieć dziecko. Jestem przeciwna jakimś "odgórnym, państwowym czy kościelnym" wytycznym w tej sprawie

Gość a ja naaa
jest za in vitro, dla mnie każy może sobie robić co chce, jego ciało, jego sprawa.nie mam nic do tego ,gdybym nie miała naturalnie dzieci to pewnie tez bym się zdecydowała na taką opcję - jeśli by mnie było na to stać oczywiście.