Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeewelllaa

chce bys prostytutką,.... a mam męza mam dziecko...

Polecane posty

Gość eeeeewelllaa

nie chcce zeby mnie ktos tu oceniał....... nie chce zebyscie tez pisali cos w stylu:" nie wchodź w to", bo sie zdecydowałam,.... nie mam pieniedzy, bo mąż mi nie daje ani grosza! nie mam nawet zlotowki przy sobie, do pracy nie moge pojsc bo dziecko ma 4 miesiące... chce je dac do zlobka jak bedzie mialo roczek i wtedy pojde do pracy....... do tego czasu chcialabym odlozyc sobie pieniadze na koncie w banku ktore zaloze..(specjalnie zaloze konto o ktorym nikt nie bedzie wiedzial, mozna zaznaczyc w banku ze nie chgce zeby do mnie pisali na adres ???) chce zeby m ąz sie o tym nie dowiedzial!!!!! mnam takie pytania, moze wy cos wymyslicie: 1) gdzie ukryć telefon z nowym starterem zeby on go nie znalazł? telefon pozyczy mi kolezanka bo ma dwa:) 2) od razu bede szla do banku i bede wplacala te pieniądze, ale czy z banku nie będą mi np. przychodzily jakies pisma i stany konta itp.. na adres??????????/ 3) jak zostawie dziecko z mamą (nie mieszka z nami) to powiem ze ide sobie odpoczac z kolezanką, albo cos...a męzowi powiem ze ide do mamy lub na miasto? 4) jakie macie dpobre wymowki dla męza? tzn co mu mowic zeby nie mogl sprawdzic ????? gdziue ukryc telefon???? oooo dsoradzcie mi co byscie robily na moim miejscu by sie nie wydało?:)

Gość eeeeewelllaa
nie mam do tego glowy? dlaczego???? to jak to wszystko pooukladac by sie nie dowiedzial?

po co Ci wiec telefon, skoro nie będziesz z niego korzystać? będziesz sie umawiać smsowo ?

Gość eeeeewelllaa
-nie zaraże sie niczym bo bede uzywac prezerwatyw -mam załozoną spirale wiec nie bede w ciąży, pozatym jeszczse prezerwatywa zeby nie bylo zadnych chorob -nie umowie sie z kims znajomym bo mieszkam w bardzo duzym miescie, bede sie umawiala tylko z gfacetami z okolic naszego miasta lub z innych miast bedą przyjezdzali lub bedzie sex w aucie z facetamiz innego miasta.

Zdaje się, że teraz są ferie, więc takich tematów będzie więcej, nie należy się przejmować.

skoro to nie jest prowokacja nie lepiej zająć sie normalną pracą? jak wyjdzie na jaw, to odbiorą Ci dziecko - i chyba słusznie

Gość eeeeewelllaa
nie rozumiem dlaczego nie chcecie uwierzyc w to......... co to jakis pomysl z kosmosu?! mam 24lata, nie jestem gim,nazjalistką, nie mam ferii! poproistu tu weszlam bo zastanawiam sie jak to wszystko poukrywac by sie nie wydało, by mąz sie nie dowiedzial............ a telefon mi po to potrzebny ze jak sie umowie z kims np. z czata to potem on zawsze chce napisac smsa czy zadzwonic... by sie spotkac ustaligc godzine.... albo np. przelozyc chce godzine bo mu cos wypadnie, a ja bym wtedy czekala na niego 2 h gdzies w umowionym miejscu bo bym nie otytzymala smsa ze sie spozni czy cos.... wiec po to potrzebny mi telefon... gdzie go ukryc?:) wogole jak to wszystko odegrac by sprawnie szło?:)

Gość eeeeewelllaa
mam kolezanke, w moimm wieku, ona tak robi, zarabia poro kasy, odklada na konto w banku, ale ona nie ma męza, nie ma chlopaka, wiec nie musi nic ukrywac....a ja musze tylko sie zastanawiam jak... wymysliłam z nia ze moge robic tak: -> telefon ukryje w dziurze w mojej torebce bo mi sie dziura takla tam zrobilsa i jak tam cos wpadnie to nikt nie znajdzie:) -> ten tel. bede miala zawsze wyciszony a bede go odbierac gdy mąż wyjdzie do sklepu/kolegi itd.... -> bede sie umawiala raz/.2razy w tygodniu a w tyym czasie dziecko bedzie z mamą... powiem jej ze wychodze na zakupy po galeriach albo do kumpeli........? -> mężowi powiem że ide do mamy albo ze ide do mamy dac dziecko by pojsc sie zrelaxowac z kolezanką na kawie/herbacie;) dobre? -> a kase bede wplacała od razu po spotkaniu do banku by nie trzymac tegow portfelu bo mąz jakby to zobaczykl to by mnie zabił!!dobre te pomysly??? czy sie wyda????????????????cos zmienic? jakies pomysly?

tak tak, bo banki są zawsze czynne 24/h a przy otwarciu konta nie zapytaja Cie o adres i dowód osobisty

Gość eeeeewelllaa
zapytają o adres ale moge chyba zaznaczyc że nie chce zeby mi nic na ten adres wysyłali???????????????? a banki są czynne do 18 ale nie bede sie umawiala wieczorami z facetami tylko w dzien zeby zdąrzyc wplacic.

Gość gfgff
jestes 4 miesiace po porodzie i masz założoną spirale?????????? cos krecisz ktory lekrza tak wczas po porodzie zaklada spirale>?????????????

Gość fi8li
Jeśli to prawda i jeśli chcesz rady - wybieraj facetów po 30tce, najlepiej znajdż sobie takiego "statecznego" który ma żonę i dzieci. Zazwyczaj to są naprawdę fajni faceci i co ciekawsze nie każde spotkanie kończy się seksem.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
spirale mozna załozyc juz 7 tygodni po porodzie autorko bedziesz załowała zobaczysz, rozwalisz rodzine, bo takie rzeczy zawsze wychodza

Gość hbvgfdc x
nikt Cię nie ocenia - Twoje życie rób co chcesz. Ale będą oceniali Cię inni. Bycie szmatą - też mi powód do dumy :D Jak lubisz ssać pałki zapijaczonym, zaropiałym kolesiom to pchaj sie :) Fakt może czasem trafisz na "normalnego" i czystego, ale latem większość śmierdzących, spoconych jaj :D A i pamiętaj nie oczekuj czasami szacunku do siebie bo dla szmat nikt go nie będzie miał :)

Gość nerszccxz
popieram,lepiej poszukaj 1 sponsora,żonatego z dziećmi,zaoszczędzisz sobie stresów,zrozumie cię ,nie będzie oceniał,dostosuje się do twojego czasu praca w burdelu jest dla silnych psychicznie,wiesz co jest najgorsze?klienci prawią ci kazania jak ksiądz z ambony,oceniają cię,pytają dlaczego to robisz.....to potęguje wyrzuty sumienia ja stosowałam prezerwatywy a zaraziłam się brodawczakiem

Gość fi8li
no przecież nikt nie każe jej iść do burdelu ;) jest mnóstwo mężczyzn zaniedbanych przez żony bo te porodziły dzieci i mężowie poszli w odstawkę. To mężczyźni zadbani, przeważnie albo są na dobrych stanowiskach albo prowadzą własne firmy i są w stanie wygospodarować miesiecznie kilkaset zł na "lewo" i żona o tym się nie dowiaduje. Przykre jest że kobiety same popychają facetów w objęcia kochanek ale tak jest niestety.

Gość hbvgfdc x
tak tak znajdz sobie pana z żoną i dziecmi - ale pamietaj niech twojego meza tez taka dziwka wezmie w obroty, on ja zrozumie, dostosuje sie do jej czasu. Haha fajne rady sobie dajecie, nie moge jak mozna polecac komuś się lumpić. Chocby mi proponowali 5 tys miesiecznie to bym sie nie zhańbiła, mam do siebie szacunek i godność, a bycie ścierwem jest zarezerwowane dla ścierw :) Ale to twoje życie twoja decyzja, chcesz być szmatą to się szmać, powodzenia :D

już się zdecydowałaś ale dodam i tak od siebie coś....:D masz wiele męża , dziecko ...rodzinę i tylko dlatego że mąż nie chce dać tobie kasy chcesz się bzykać na boku ...mogłaś nie zakładać rodziny i wejść w ten zawód .... a co do męża ...jeżeli mu chodzi o to żebyś zarobiła sobie ....to jak dziecko podrośnie znajdź normalną prace , dziecko do żłobka i zawsze coś zostanie tobie na wydatki .... Nie rozumiem takich dziewczyn jak ty !!!!!!!!

Gość dla mnie to 1/10
ale taki ogólny wniosek mam: jak się nie ma mózgu żeby dzięki niemu zarabiać, to tylko doopa zostaje :classic_cool:

Gość Paula 24
dla mnie to chore bo skoro zle ci z chopem to sie rozwiedz i żyj na wlasny rachunek, mama na poczatku da ci dach nad głową i pomoze z dzieckiem a ty szukaj normalnej roboty. A to co robisz to dziecinada i parodia małżeństwa. Ps. a tak co do banku, to akurat wpłacać kasę moze 24h na dobe, jest cos takiego w każdym banku jak wpłatomat, jest on w przedsionku lub na zewnątrz i można tam wpłacać kase zawsze. To nie te czasy ze się idzie z każą stówą do pani w okienku:) A ukryte konto też może mieć bez problemu. Tylko dla mnie to wszystko jest bez sensu i tak.

Gość vbxvxb
No oczywiście praca zawsze jakas się znajdzie uczciwa i taka która nie godzi w moralność. Gorzej że za ta uczciwą pracę dostaję się śmiesznie niskie pieniadze. Uczciwa praca była ale za 1000zł miesięcznie a ja za jeden semestr nauki musiałam zapłacić 4 tyś zł. Rodziców nie było stać na taki ogromny wydatek jak opłacenie mi studiów a jeszcze musiałam za coś opłacić mieszkanie i przeżyć.

Gość khjhghggfh
He He.... Nie wiem czy wiesz, ale prostytutki są zrzeszone i też mają szefa (alfonsa :P ) :P Rozumiem, że chcesz pracować w tzw. sposoringu, konkurencja jest spora, pełno ładnych studentek :P Co, do banku to możesz podać tzw. adres korespondencyjny, np. adres koleżanki (widać, że masz 15 lat skoro tego nie wiesz). Kobieta 4 miesiące po porodzie, chce być luksusową prostytutką, dobre:)

Gość Menkania
jak chcesz później spojrzeć w oczy dziecku, kiedy zapyta kim byłaś z zawodu? byłam dziwką! żeby przez kilka miesięcy sie wzbogacić, dawałam dupy obcym facetom, mieli mnie za szmatę. Dawali parę groszy i robili co chcieli. Myślisz, że będzie dumne z takiej matki>? ja myślę, że wręcz odwrotnie, przykre co?

Gość chora córcia i tatusia
haaa fajna prowokacja ewella czy jak tam ci chłopcze na imię pytasz sie tu na forum o takie pierdoły a później twierdzisz ze masz koleżankę która tak zarabia i tez nosi pieniądze do banku, heee idź włącz sobie teleranek bo niedługo czas do szkoły

Gość dajcie spokoj jakas bzdura
przeciez jak mama zostaje jej z dzieckiem jak idzie na kawe albo na zakupy to moze tez jej zostac jak pojdzie do normalnej pracy prowo jak nic

Gość vbxvxb
A możecie wyjasnić dlaczego uważacie że to prowokacja? Pokazcie mi gdzie kobieta zaraz po urodzeniu dziecka będzie zarabiać miesięcznie na czysto 5 tyś zł za powiedzmy 10 godzin pracy? Dajcie mi taką pracę za taką sumę to ja z miłą chęcią będę tam pracować.