Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nellon

Pytanie do kobiet o zakupy

Polecane posty

Gość nellon

Kobiety kochane mam okazję otworzyć własny pawilonik. Zastanawiam się co można by w nim sprzedawać. Czy zaglądacie do sklepów z rzeczami używanymi? Np 1001 drobiazgów. Mam na myśli jakieś ciuszki, torebki, paski,kolczyki , ubranka dla dzieci, zabawki typu grzechotki czyli takie drobne rzeczy za małe pieniądze. jak na mężczyznę przystało nie orientuje się za bardzo co się teraz dobrze sprzedaje. Pozdrawiam :)

Gość nellon
Liczę na Was światowe kobiety !

Gość brrryyj
używane grzechotki? to nie pójdzie. a tak to napewno każda z nas zaglada do sklepów typu 1001 drobiazgów ale z nowymi rzeczami tanimi cieniami do powiek,paskami,zabawkami(typu świecące kule dla dzieci.) perfumami itp

Gość nellon
No mam na myśli sklep z rzeczami nowymi i używanymi. Nowe np. skarpetki, jakies drobne kosmetyki, kolczyki ręcznie robione (żona robi ładne). A ciuszki dla dzieci ? jakieś body i takie tam ? A czemu grzechotki nie pójdą? Za małe pieniądze jakieś drobiazgi? Po 2-3 zł.

Gość Widze ze ida przede
wszystkim rzeczy modne, markowe, reklamowane i... tansze. Co do Twoich, trudno powiedziec. Ale ja osobiscie bym CI proponowala dodac tam mini pasmanterie i uslugi krawieckie.

Gość nellon
A używane drobne ciuszki? Co sądzicie ? Jakieś body, kaftaniki etc.

Nie łącz nowych i używanych, bo kojarzy się to tak, że z używanych robisz nowe... To nie jest dobry pomysł. Albo używane, albo nowe. Lubie takie sklepiki np. wszystko po 4 zł czy 1001 drobiazgów... Idź w jakieś rzeczy domowe, upominki, kilka ciuszków np. sweterków...różności, ale NOWE...

Gość nellon
A jakby podzielić sklep na dwie częsci z jednej nowe a z drugiej używane ? Poniżej daje link. Tak mniej więcej wygląda mój sklepik. Może podzielę go na pół? Co sądzicie ? Tak jakby były dwa osobne sklepiki http://allegro.pl/kontener-biurowy-pawilon-handlowy-kiosk-mastertec-i1407382611.html Ten mój to coś takiego jak z ten niebieski z tego linku.

Gość panna niunia
nie zaglądam do tego typu sklepów, kojarzą mi się z tandetą i chińszczyzną, zazwyczaj zaopatruje się w centrach handlowych w takich gdzie można kupić wszystko od skarpetek po biżuterią i art spożywcze, przy okazji oddać marynarkę do pralni i jeszcze dobrze zjeść w przytulnej restauracji

Gość klllliimdd
dokładnie, nie łącz rzeczy nowych i używanych bo to jest podejrzane(ja tak to odbieram), zależy jaki to miałby być sklep(powierzchnia, wystrój), niezbyt lubię sklepy 'wszystko po 5zł' ale w moim mieście jest sklep w stylu takiego pawiloniku, chętnie kupuję tam skarpetki, bieliznę(majtki i staniki---bardzo duży wybór wszystkiego, nowe i tanie, z możliwoscią przymiarki), paski do spodni(też duży wybór, od tych bardzo ładnych i drogich po zwykłe i tanie), pachnidełka, tanie perfumy, ramki na zdjęcia, suszone kwiaty, tanie pierścionki i kolczyki(sztuczna biżuteria), klapki można też tam kupić, szklanki i sztućce, rózne takie zestawy dla dzieci(małego nurka, zestaw sprejów, zestaw młodego artysty itd), portfele, lustra, torebkli damskie, torby młodzieżowe, lubię ten sklepik ponieważ atmosfera w nim nie jest taka przytłaczająca, wszystko jest czyste i ładnie, gustownie ułożone, bielizna i skarpetki są ułożone razem(nie np z pachnidełkami), i sa tam 2 przymierzaslnie, można tam też kupić szlafroki i piżamy, powiem ci że duży ruch tam jest

Gość klllliimdd
wg mnie ważna jest atmosfera, żeby nie było przepychu i tandety jaka wionie z chińskich sklepów i tych 'wszystko po 5zł', może ten sklepik wydaje się być podobny ale jednak jest tam zupełnie inna atmosfera, atmosfera normalnego sklepu

Gość skype grg
a gdzie ten sklep?