Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neithh

Chciałabym mieć dziecko ale nie mogę

Polecane posty

wiesz,ja nie wiem czy on będzie potrafił pracować.mój były też tak miał,szedł do pracy niby się cieszył,a potem coraz więcej rzeczy mu nie pasowało i albo go zwolnili albo sam to robił.aha jeszcze czasem na l-4 szedł i efekt był ten sam.wiedział że ja pracuje od wielu lat i to na 2 etaty więc pieniądze będą zawsze.też w domu umiał wszystko ale pieniędzy z tego jego siedzenia nie było.też nie mieliśmy dzieci.odeszłam.teraz mam mężczyznę który potrafi pracować i zarabiać.jestem w ciąży i czuje się bezpiecznie bo mam wybór czy wrócić do pracy czy zostać w domu z dzieckiem.co to za miłość której się trzeba się wstydzić?i co to za mężczyzna który nie ma czym zaimponowac kobiecie?

Gość neithh
anka masz racje... i ciesze sie ze ci sie udalo:)

Gość do autorki tego tematu
a po 30tce tez niełatwo znaleźć kogoś wartościowego. - bzdura.... moze nie ma aż takiego wyboru, ale perełki jeszcze są. sama sie o tym przekonałam, rzucając faceta w woeku niespełna 30 lat...

Gość Emily888
Kobieto, kopnij go w tyłek i znajdź sobie zaradnego mężczyzne na jakiego zasługujesz i z którym będziesz mogła spełnić swoje marzenie o dziecku. Za parę lat może być za późno i znienawidzisz tego niedorajdę, jak zostaniesz sama ze wszystkim...

na dobra sprawe-to jak bedziesz w ciazy na zwolnieniu to beda Ci placic 100% potem macierzynski...potem mozesz wrocic do pracy on moze zajmowac sie dzieckiem..a jak znajdzie wrszcie prace to pisalas ze mieszkasz z tesciami...wiec...oni moga sie zajac...ja mysle ze powinnas decydowac sie na dziecko bo czym pozniej tym gorzej..ja mam 39 i staramy sie o dziecko od roku i nic...hormony...

Gość neithh
mieszkamy sami moi rodzice mieszkaja w innym miescie.