Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagódka28

Dlaczego faceci są bez serca?

Polecane posty

Ja już tego nie rozumie, może ktoś z Was mi to wyjaśni... Jak można z kimś utrzymywać kontakt i nagle zamilknąć z niewiadomych i niezrozumiałych dla mnie na przykład przyczyn. Z mężczyzną, z którym mnie coś łączyło kiedyś, utrzymywaliśmy kontakt telefoniczny, odpisywał na każdego smsa bez problemu, umówiliśmy się na wspólny weekend było ok a po moim przyjeździe do domu praktycznie w ogóle przestał się odzywać... Dlaczego??? Nie potrafię tego zrozumieć...

Gość dsfgsdsdsdgdsf
Pewnie podczas weekendu dostał o co się tak starał to teraz już niema poco się odzywać,smutne to bo jestem facetem,ale najwyraźniej tylko o to mu chodziło :P

Gość fgsdf
albo liczył, że to dostanie i nie dostał

Gość - musisynus
ale masz dylemat - nie zalezalo mu na Tobie to i sie nie odzywa znasz kogos kto bardzo by kochał i nagle zrezygnował i przestal sie odzywac ot tak? moja kolezanka tez ciagle placze ze tak pieknie bylo taki byl kochany i nagle cisza- bo pieknie bylo dla niej, a nie dla niego. panie to desperatki nie chce pisac to niech nie pisze, a ty sie nie uzalaj nad soba, miej honor....

Gość dsfgsdsdsdgdsf
jagódka28 bez urazy ale jak można być takim bezdusznym kretynem i zniknąć bez słowa??? Tego nie wiem bo taki nie jestem :P

a czy to trzeba kochać tą drugą osobę, żeby odpisać na smsa typu "co u ciebie słychać"??? nie znamy się od wczoraj, nie jesteśmy w związku ale do cholery chyba jest jeszcze coś takiego jak przyjaźń czy choćby znajomość!!!

może facet jest po prostu trochę zapracowany, jego życie może teraz się zmieniło. Może z czasem się odezwie

Gość pata taj
co znaczy "ja tego nie rozumie"?

pata taj zwyczajnie nie rozumie!!! człowiek nie jest zabawką, którą można się pobawić a jak się znudzi rzucić w kąt...