Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lawendowa.

CZESC dyrektore- chciałabym Cię poznac:)

Polecane posty

Witaj. Sporo dziewczyn jest tu Tobą zafascynowanych. Naprawdę jesteś taki fajny?:) Pozdrawiam M. 🌼

Ja się nie uwzięłam:P owszem, widzę go często na kafe, ale nie wiem za co go tak ubóstwiają :P chcę się sama przekonac :D ot co

nie ma go :P mam nadzieję,że jak łaskawie się zjawi na kafe to zapuka w moje skromne progi :P

Gość dziewczyna wloczykija
to dyrektore ni8e jest dziewczyna????????????

Tap Madl widzę, że i na poprzednim temacie jak i w tym próbujesz mi dopiec. Czyżby zazdrosna :) ? wal o co Ci chodzi, a nie rzucaj textami jak jakaś gimnazjalistka . Co najmniej:O

Gość chccecie wiedzieć
chcecie wiedzieć czyim projektem jest dyrektowe??

Bo nie będę się wdawać w głupie gadki osób, które już na samym początku są niemiłe i odpychające.. a gadając z Tobą musiałabym użyć pewnie słów, których używać nie chce. Także mów w próżnię albo zmień lokal ;] pa

Ahahahahaaaaa :D powiedziałam Ci że nie jestem zazdrosna o kafeteryjne nicki tak więc poluzuj kucyki :) a wypraszać sobie możesz ze swojego mieszkania. Levviatan chciałbyś popatrzeć :classic_cool: tyko uwaga!!! trenowałam kick boxing,i nie tylko

Myślisz, że wyszczekana znaczy fajna ?:classic_cool: nie jesteś zazdrosna, więc nie rozumiem o co Ci chodzi?:D założyłam temat nie do Ciebie, ale do dyrektore.. ;] wpieprzyłaś się tu chociaż nikt Cię nie zapraszał i jeszcze mi piszesz abym się nie posikała..;] jeśli nie masz powodu żadnego, a piszesz takie rzeczy to z Tobą jest coś nie halo :P może oczy przestały byc hipnotajzin??

No to nie pisz takich rzeczy, bo oprócz tego, ze ja mam je głęboko to robisz z siebie pośmiewisko. Leviatan wszedł tu i jakoś nie jest niemiły, warczypies też jakoś po ludzku gada. Kompleksy, żale, frustracje?? to idź do psychologa albo zafunduj sobie dobry sex. A nie tutaj się wyładowuj.

Gość chccecie wiedzieć
tap---weŹ jej pojedz, tak jak Ty potrafisz anie się cackasz z nią:classic_cool:

Nie mam zamiaru się produkować, bo jakiś projekt żyje w wyimaginowanym świecie

Takie są najgorsze. Wyszczekane a jakby co do czego przyszło to zonk ;] Myślisz, ze jak potrafisz pojechać to jesteś fajna, że faceci lubią takie laski??co jak pójdą z nią do znajomych i otworzy buzię to zacznie się czerwienic ( ze wstydu rzecz jasna). Skoro jesteś kobietą to pokaż, że masz trochę klasy, taktu.. bo szczekać to ja też umiem, tylko po co ??

Gość ghshth
Tap Madl wypad stąd kretynko Lawendowa z sensem pisze i to jej topik swojego sobie nie umiesz założyć tępaku :D

Gość ales se dyrektore
temat założył, przeciez to pozoer, szpaner i wielkie zero Kto normalny ma czas siedziec na kafee, chyba tylko matki polki i nieudacznicy zyciowi