Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lawendowa.

CZESC dyrektore- chciałabym Cię poznac:)

Polecane posty

Owszem wiedza się przydaje, ale czasami lepiej nie wiedzieć? ;) Dyrektore! Całość powiedzenia brzmi - "Prawdziwa kobieta jest damą w salonie, kucharką w kuchni, a dziwką w łóżku" :classic_cool:

Gość Plum plum_
leviatan a przejechac ci lomem w ten glupi poniemiecki czajnik? zakurwic ci z topora w ten kaczy leb? udupic ci te przeszczepy? takze wiesz, uspokoj sie.

mniemam, że jednak facet :) ten mail u dołu aktualny? abyś wiedział z kim rozmawiasz to ja może się dodam do załącznika :D

tap madl i ktoś mi powie, że nie byłaś wściekła jak założyłam temat by poznac dyrektore :P właśnie widac jak Ci to obojetne ;P jak również i ON :D hahahaha

bo nie masz żadnych argumentow.. jak założyłam temat.. własnie ten.. napisałaś abym się nie posikała.. zachowujesz się mega infantylnie.. co najmniej jakby dyrektore był Twoją własnością.. kpisz swoim nickiem i stopką z Krupy.. a osiągnij tyle co ona.. i władaj super w każdym języku będąc urodzona i wychowana w Polsce :O masakra.

Napisze maila, jeszcze nie wiem kiedy ale napisze;) także sprawdzaj skrzynkę :) jeśli będziesz chciał odpiszesz, jeśli nie to ok ;) na pewno nie będę rozmawiac w gronie zazdrosnych małp :D

Gość wweenniiaa
dyrektore skoncz juz zakladac te topiki o sobie

Wiesz Co Ci powiem Lawendowa jesteś żałosna ,uroiłaś sobie coś i powinnaś się leczyć :D

Tap - nie wyżyta ?? zamiast owijac w bawełnę i pisac naokoło powiedz wprost, że Ci brak tego czegoś między nogami dam Ci radę: rozepnij spodnie, zsuń je, włóż palca, dojdź a jak skończysz to wyłącz komputer i idź spac . Może w końcu przestaniesz się pluc.

tępa locha ze mnie?? to co o tobie trzeba powiedziec?? założyłam temat, wpierdzieliłas się tu z buciorami zaczęłaś od początku miec ALE czekałaś na dyrektore dopóki się nie pojawił i jeszcze nie znając mnie wyzywasz od loch :D trzeba miec tupet.

i przynajmniej miej honor aby się przyznac.. a Ty łazisz za nim jak smród po gaciach, plujesz się do mnie i mi mówisz, że sobie coś uroiłam. :D:D:D

Ale fajnie tu:) witam serdecznie przemiłe panie, ale żeby o względy innej pani się spierać?

pisz pod swoim nickiem Tap ;] nawet jak masz mnie od pojebanej wyzywac :D :classic_cool: trochę Ci zajmuje to wylogowywanie się 🖐️

dyrektore, już wiem, o co chodzi z tą "nie tą samą ligą"! Nie chodzisz do spożywczaka, bo niby gosposia gotuje?

Gość kradne nicki jak pierniki
Tap Madl to facet :D na paru topikach już widziałem jak sie wypowiada o konsolach np. fanboj z dyrektore se jaja robią z was :D

O masakro co tu sie wyrabia:Dkojarzy mi sie z uwielbieniem jakie kiedys bylo do Malo stanowczego :D:D Lawendowa nie rob siary dyrektore to kobieta po co sie tak goraczkujesz?