Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lawendowa.

CZESC dyrektore- chciałabym Cię poznac:)

Polecane posty

Gość o nie, tylko nie ten lokal!!!
podlizując się tej dyrektore niektóre kafeterianki chcą po prostu zaistnieć na forum, dyrektore to baba, żaden facet nie wypisuje takich durnot na forum przez 24h/dobę!

otóż jestem ale mam wahania co do pisania:) połowa twierdzi, ze facet inni, ze kobieta.. nie chciałabym aby robiono ze mnie idiotke i traktowano moje posty ironicznie.. dyrektore... także chciałabym bez ironii dowiedziec się z kim rozmawiam..

więc ?:) odpowiesz mi ? bo nie chcę się narazić na pośmiewisko, zdania są podzielone.. a wiadomo.. w necie można się kreować dosłownie na każdego.

Chodzi o to, że Ci nawet pod czarnymi nickami .. (co słusznie lub nie) są traktowani bardziej poważnie mówią o Tobie jako kobiecie.. tylko, ze z duzym poczuciem humoru. Więc sama nie wiem. A nie chce też stworzyc sobie obrazu Ciebie po rozmowie.. zupełnie błędnego obrazu, bo o innej płci.

Gość boska_nastolatka_
Mam kur.wa pytanie do tej całej dyrektore. Kim ty kur.wa wgl. jesteś, że ci idio.ci tak liżą ci dup.sko ?? bo tak mnie to kur.wa zastanawia, jakim kur.wa cudem zrobiłaś z siebie taką kur.wa królową jek kur.eskiej strony.

"przeca to baba z jajami ale baba" autor : nunino... to w tym temacie, powyżej. czym ich urzekłeś ?:P i czym się zajmujesz, ze aż tyle masz czasu na kafe?;)

mhm.. a czego tak Cię baby adorują?? pokazałaeś tu fotkę, o co chodzi?? bo jest sporo facetów pod stałymi nickami i żaden od dawna nie wywołał tyle szumu? ;]

Gość dyrektore to chyba
raczej kobieta chociaz zwraca sie jak facet ale....... no wlasnie jest to ale no chyba ze gay :P

to jest dziecko z gimnazjum, a tak na marginesie weź ty mi powiedź o co ci wczoraj chodziło z tymi ziemniakami, do tego tematu o inflacji i naddruki pieniędzy?

Nie mam 16lat. I wiedziałam, ze tak to może zabrzmiec.. bo z tego co widzę to Ty nie gadasz o takich rzeczach, tzn... bawisz się w ironie, czasem doradzisz, ale pytania tego typu skierowanego do Ciebie jak i z Twojej strony jeszcze nie widziałam, wiec domyślam się że wyszło to jak ze strony 15stki z czata.. ale po prostu ciekawośc.. 16lat nie mam, ale czuję że gdybyś wiedział ile to byś stwierdził, że młoda i czuję, ze na pewno jesteś starszy :D

ruda...? potwierdzasz przesąd, że rude to wredne.. o ile w ogóle ten nick ma się jakoś do rzeczywistości. nie wpierdalaj się.

przecież wszystko wytłumaczyłam jak osobie mało inteligentnej ale to ty kochanie poszedłeś, i mi nie wytłumaczyłeś o co ci chodziło z tymi ziemniakami? więc dawaj

Gość boska_nastolatka_
dyrektore ty kur.wo, jak ty możesz być taką su.ką !? jeb.ana dyktatorko i manipulantko !!!!1

:O:O:O nie wiem dyrektore po co chciałaś mnie nabrac.. przeczytałam tylko jeden temat.. odnośnie rękawiczek.. jak się tam wypowiadałaś..ewidetnny styl pisania kobiety.. na co, po co to?? chciałaś się pobawic czyimś kosztem?? pośmiac???

sorry lawendowa, ale musiałam 00:08 [zgłoś do usunięcia] dyrektore bo jak masz w piwnicy 5 ton ziemniaków - to są dla Ciebie nic nie warte - bo masz ich dużo... dodrukowywanie pięniędzy spowodowałoby podobny efekt no więc... ja swoje bardzo ładnie wyjaśniłam twoja kolej

00:51 [zgłoś do usunięcia] ruda-antonina dyrektore oczywiście wiesz że jedną z przyczyn inflacji jest dodruk banknotów niemających pokrycia, jest to z kolei spowodowane nadmierną emisja pieniędzy, nieproporcjonalną do wzrostu gospodarczego 01:00 [zgłoś do usunięcia] ruda-antonina dyrektore ja nie wiem czego ty nie możesz zrozumieć? wiedź że nadmierne drukowanie pieniędzy bez pokrycia jest przyczyną inflacji inflacja = podwyżka. Rośnie inflacja, rosną ceny

to skoro śmiesz twierdzic, że jesteś facetem.. to skąd to zdjęcie w stopce kobiece??? skad taka znajmośc damskiej garderoby, sklepów?? nie rób ze mnie idiotki.

01:00 [zgłoś do usunięcia] ruda-antonina dyrektore ja nie wiem czego ty nie możesz zrozumieć? wiedź że nadmierne drukowanie pieniędzy bez pokrycia jest przyczyną inflacji inflacja = podwyżka. Rośnie inflacja, rosną ceny już powiedziałam i inaczej się nie da, sorry bardzo. teraz dawaj o co chodziło z ziemniakami, ja wytłumaczyłam terrrrrrrrrazzz ty

bo jakbyś nie zauważył/a ktoś pare minut temu wkleił powyżej tematy, w których jesteś jako kobieta :O ja wcześniej tego nie widziałam, teraz ktoś to podesłał. to staje się śmieszne. Czy ja tak wiele chce?? nie pytam Cię o nic prócz płci teraz.. chyba to Cię nie zdemaskuje?:O

kochanie, nie rozumiesz tego bo te ziemniaki dobitnie o tym świadczą, ale ty wiesz że źle napisałeś więc nie chcesz tego prostować, bo racja nie da rady wybrnąć z tych ziemniaczków, a włosy masz rację poezja:P

No owszem.. heh.. facet może sie znac.. ale nie wydaje mi się, abys tak udawał skoro ponoc jednak jesteś facetem... i tak dokładnie opisywał jakieś tam rękawiczki itd.. i znał się na pewnych rzeczach.. kolejan rzecz to ta fotka.. kobiety ... nie wiem już co myślec.. myślałam,że urzekłeś ich inteligencją .. a z TObą nie można pogadac... robisz jakieś dziwne akcje.. jakbym pytała o dane to mógłbyś tak kręcic.. a nie .. pytam o płec, a z Tobą się nie da.. raz rzucasz aluzje, że jednak facet.. po czym jak się do tego przekonuje mówisz, że wcale nie powiedziałaś/eś, że jesteś facetem.. Szkoda, ale jeśli jesteś kobietą to nie będę robiła z siebie pośmiewiska.