Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lawendowa.

CZESC dyrektore- chciałabym Cię poznac:)

Polecane posty

Gość sołsad!
LAwendowa - dyrektor to obojniak. On nawet sam chyba nie wie , tylko jak coś napiszesz na Jej/Jego temat od razu bulwers i ' niski poziom ' :O TERAZ MOWIE PRAWDE UWAGA: TAP MADL I OSTRA SIOSTRA to projekty dyrektore - wiele osób to powie. SPR UND POTW.Ot!To jego/jej praca. zaraz będzie mnie łapał za słówka albo będzie sie wykręcał i pisał z ironią - z braku argumentów :classic_cool:🖐️

O, Lawendowa to podobnie jak u mnie z butami i kolorem włosów, ale trochę wyższa jestem i mniej ważę :) Nic nie sugeruję, domyśl się sama, Słońce 👄

Gość japiehdolekuwa
dyrektore to baba

Gość ghshth
ile masz wzrostu dyrektore

No.. wiesz.. moje cudne pośladki coś ważą :D a no i piersi :D chodzące szczudła to ma byc fajne?? skądże :D

taka jesteś tępa, to pomyśl trochę i zastanów się, ze skoro jestem rocznik 91 a chodzę do technikum ekonomicznego 4 lata.. to sobie policz :classic_cool: kiblowac to Ty będziesz zaraz... ale inaczej.

czy ty lawendowa nie umiesz prowadzić konwersacji kulturalnie, tylko od razu wulgaryzmy? chyba każdy zrozumie bez wulgaryzmów

22:09 [zgłoś do usunięcia] Lawendowa. "przeca to baba z jajami ale baba" autor : nunino... to w tym temacie, powyżej. czym ich urzekłeś ? i czym się zajmujesz, ze aż tyle masz czasu na kafe? wypraszam sobie nikt mnie nie urzekł tutaj