Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamasierpniowa24

Zapraszam na licytację

Polecane posty

Gość fajna ale na moją już za mała
:)

Gość Uppppuuup
up

Gość nie ważny moj nikc w tej chwil
kto zakłada małemu dziecku kurtkę? Ani to ciepłe, ani wygodne dla dziecka w wieku 0-3mc ;]

Gość mamasierpniowa24
Moja córka nosiła ją jak miała jakieś 7-8 msc dlatego napisałam w aukcji jej wymiary i kiedy córka ją nosiła. 0-3 to rozmiar z metki tylko. I córce w wózku było zdecydowanie wygodniej w kurtce jakby miała w kombinezonie siedzieć

Gość nie ważny moj nikc w tej chwil
o, to zmienia postać rzeczy;] tylko co to za rozmirówka??? 0-3 na 7 mc dziecko;]

Gość mamasierpniowa24
No to już nie moja wina :) Dlatego wystawiłam to w rozm.68cm i myślę że po zmierzeniu będzie się zgadzało. Córka jeszcze z ciuchami 74 nosiła tą kurteczkę. Nie jest ona najcieplejsza na zimę ale właśnie tak na teraz, jak nie ma mrozu i szkoda dziecko w kombinezon wciskać :)

Gość mamasierpniowa24
A rozmiary to chyba często tak się w sumie zdarza, córka miała też ciuchy na dwa lata które nosiła jak miała rok ;) Wiekowa rozmiarówka bardzo często się nie zgadza a tu nie ma na metce rozmiaru na cm więc nie wiem jak to oni tam sobie liczyli ;)

Gość ubranka GEORGE i nie tylko
bo LADYBIRD czy MOTHERCARE są dużo większe niz wynika to z metek, a córcia wygląda bosko w tej kurteczce!!!:)

Gość mamasierpniowa24
Tak faktycznie ladybird tez miała bluzy które były na niemowlaczki a córka nosiła je jak już chodziła :) Dziękuje :) Dodałam zdjęcie do aukcji więc jakoś może lepiej mamy będą mogły to sobie na dziecku wyobrazić :)

Gość ubranka GEORGE i nie tylko
dodam jeszcze, że mój synek, co prawda z tych drobniejszych dzieci, ale bez przesady;) wchodził w ubranka 3-6 miesięcy nawet, gdy miał więcej niż 1,5 roku;) i faktycznie najlepiej albo wstaw zdjęcie albo też zaznacz, że kurteczka jest dużo większa i sprawdzi się na większym dziecku, bo faktem jest, że dla takiego maluszka 0-3, to taka kurteczka nie jest zbytnio praktyczna;) zaś dla starszej dziewuszki jak najbardziej;)

Gość mamasierpniowa24
no to na szczęście na allegro dodaje się aukcje na podstawie rozmiaru cm więc tak wstawiłam i opisałam co i jak dając jednak zdjęcie metki i rozmiary opisałam żeby nie było ;)

Gość mamasierpniowa24
to ja też się przyłączę;) --> fajne ciuchy, szkoda że nie mniejsze :)

Gość to ja też się przyłączę;)
mamasierpniowa24 - dziękuję, śliczne masz maleństwo :))) słodziutka jest:)

Gość ah te baby ...
jestem zainteresowana tymi bodziakami napisalam maila Ile wysylka?

Gość bodziaki 1zł za szt
Oj szczerze to nie wiem. Później chłopak będzie na poczcie to zapyta o taką kopertę i cenę to napisze bo paczką to byłoby ok 10zł. Może coś więcej by interesowało to mogłabym na allegro zestaw wystawić Chyba że dziewczyny się orientują ile taka wysyłka mogłaby kosztować?

Gość bodziaki 1zł za szt
mam pytanie do osoby wyżej... bo widzę że wystawiłaś spodnie za 19zł, powiedz mi wystawiałaś tak już wcześniej i sprzedawały się? Ile nowe kosztowały że używane za 19zł? Pytam bo sama jak wystawiam to za 5zł czasami zejść mi nie chcą spodnie typu h&m czy next :/

Gość Uppppuuup
:)

Gość To i ja zareklamuję aukcję;)
No znam to, różnie to bywa z aukcjami. czasami idealne rzeczy ciężko sprzedać, bo jest tego mnóstwo i bywają tańsze, a mogą być i bardziej znoszone i ktoś kupi te tańsze. Tak na prawdę, to najlepiej wystawiać ubrania od 1zł i to bez ceny minimalnej, wtedy zainteresowanie jest chyba największe. CZasami wystawiałam rzecz za np 50zł -kup teraz, nie sprzedała się. Później to samo wystawiłam od 1zł i sprzedało się za 65. Jak widać, jest to trochę psychologiczne nastawienie.

Gość bodziaki 1zł za szt
wysyłka body 6zł

Gość Podnoszęęęęęęęęęęęęęęę
podnoszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęe

Gość ale z jakiego tematu jesteście
ja tez podnosze :)

Gość Uppppuuup
:))