Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariuje na 100%

rzucił mnie na moją prośbę - moda na sukces to przy tym pikuś

Polecane posty

Gość wariuje na 100%

byłam 4 lata w zwiazku z cudownym facetem, bylo mi bardzo dobrze, dbał o mnie, zabiegał, starał sie, na poczatku go nie chcialam ale pozniej sie do niego przekonalam, jednak nigdy nie powiedzialam mu ze go kocham (wynikalo to z moich doswiadczen z dziecinstwa), on czekal na moje deklaracje 4 lata i sie nie doczekal, pozniej poznal inna ktora mu daje to czego ja mu nie dalam, odszedl (nie dziwie mu sie, i tak długo wytrzymal z "ksiezniczka"), ja sie pozniej staralam, walczylam, odkrylam jak bardzo go kocham... on teraz jest z nia, twierdzi ze miedzy nami definitywny koniec, on chce zyc normalnie, a ze mna tak nie bylo. Kocham go i on na pewno tez mnie bardzo kochal. Czy to prawda ze stara milosc nie rdzewieje, jest jeszcze jakas szansa? nie wiem co mam robic :( proszę o rady.

Gość Eleeene
pewnie juz pozamiatane .Nie wariuj tylko wyciagnij wnioski na przyszlosc. Nie ta milosc to bedzie innna. Mozna kochac wiecej niz raz .

Gość Deklaracje sa srednio wazne
Ja jestem z facetem 3lata z podobnych powodow nie powiedzialam mu ze kocham, ale on to widzi. W moich cztnach. Ex mo mowila, a ja rzucil, bo byla nie dbajaca o niego egoistka

Gość sajema
Czy jesteś pewna ze twój facet rzucił Cię tylko dlatego że nie mówiłaś że go kochasz:/ Sama mam faceta, który jest po nieudanym związku. Już na samym początku oświadczył mi że nie prędko powie mi że mnie kocha. Chce te słowa powiedzieć tylko do osoby, z którą będzie pewien że spędzi resztę życia. Jesteśmy ze sobą 4 lata, do tej pory powiedział mi to może kilka razy i po 4 latach każde wypowiedzenie tych słów to największa nagroda. Nie wymagam od niego chodzenie koło mnie i codziennie powtarzania mi że mnie kocha. Problem leży w twoim zachowaniu, po co się schodzić, rozejdziecie się znowu. Nie myśl tylko że się zmienisz, poszukaj raczej faceta, który zaakceptuje twoje wady

Gość wariuje na 100%
wiem że problem leży w moim zachowaniu, umowilam sie juz do psychologa, mysle tez ze on zakochal sie w jakims wyobrazeniu o mnie a nie we mnie, niby chcial mi pomoc ale nigdy nie byly to konkretne dzialania, chociaz mnie bardzo wspieral to nie zmienialo sie to w czyny. czy jak juz bede normalna to jest szansa ze jak sie kiedys spotkamy to cos zaiskrzy, czy w tym przypadku tez ma sens powiedzenie ze "stara milosc nie rdzewieje"?

Gość wariuje na 100%
czy ktos mi jeszcze pomoze?