Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh h

Mój mąż to brudas!!!

Polecane posty

Gość ehh h

Mam juz tego dosc. Po pierwsze wogole nie myje zebow to jakis obled, jak mam go pocalowac to mam zawroty glowy. Do tego caly tydzien chodzi w 1 skarpetach. Smierdzi nieziemsko! Jego buty zasmradzaja cale mieszkanie! Myje sie raz na 2, 3 lub 4 dni tylko wtedy zmienia bielizne. Wiecznie ma czarne paznokcie! Kto by to wytrzymal?? Dodam ze jak sie poznalismy bylo inaczej, zawsze byl czysty i pachnacy. Nie moge go przeciez prosic zeby dbal o higiene jak o tym mowie to sie obraza albo smieje...

Gość ehh h
fiuta przed seksem też nie myje :(

Gość marlut
mój też.odstawiłam od łoża.

Gość ehh h
marlut, Twój nie myje kutasa ?

Gość marlut
niestety nie myje :(

Gość to jaaaaaaaaaa
osz kurwa tylko wspolczuc takich smierdzieli w lozku

Gość ehh h
nie podszywaj sie:P ja z moim bardzo rzadko sypiam i jak juz wykorzystuje to ze wzia prysznic:P

Gość to jaaaaaaaaaa
niektore pewnie by tak chcialy bo wtedy nie musialy by sie martwic ze je zdradzi......

Gość ehh h
śpię z nim tylko wtedy jak mam okres

Gość ehh h
po stosunku wyciera pitola w zasłonę :O

pogratulowac faceta, faceci mysla ze im wszystko wolno, pierdziec, bekac, i sie nie myc..

Gość ehh h
zawsze moze sobie znalezc drugo brudaske:P a tak powaznie nie wiem z czego to wynika bo kiedys bylo inaczej on ma dopiero 30 lat co bedzie za 10 czy 15 ??? Albo 20? Kapiel tylko odswietnie:(

Gość marlutka
wczoraj się umył.

Gość marlutka
ale nie ogolił.niech się buja.

Gość marlutka
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!! ze strachu się nie podtarłam :O

Gość ehh h
nie wiedzialam bo przed slubem dbal o higiene. Pewnie wychodzi z zalozenia ze juz nie musi sie starac jestesmy po slubie mamy dziecko wiec ,u nie zalezy... Ale ja tego nie rozumiem. Nie potrafila bym robic tak jak on nawet jakbym byla sama.

Gość Ale sie uśmiałam
Po stosunku wyciera pitola w zasłonę aż sie poryczałam.

Gość wielki czips
;) :) to chyba problem niejednego faceta może wyniósł to z dzieciństwa?

Gość ehh h
a do tego sam sobie nawet do ubrania nic nie kupi ja go musze ubierac!

Gość to jaaaaaaaaaa
ja bym pogonila takiego dziada u mnie czystosc to numer 1

Gość ehh h
byc moze... Bo jego rodzice tez do czyscioszkow nie naleza a jak kiedys zobaczylam jego zdjecie z dzicinstwa na ktorym mial z 1, 5 roku to sie przerazilam . Caly brudny jakby z chlewu wylecial. Jak tak mozna zaniedbac male dziecko? Ale takie podejsci u wiesniakow. Z tym ze jak mowie jak sie poznalismy nie bylo nic widac ze nie dba o siebie. Pewnie to bylo na pokaz.

Gość to jaaaaaaaaaa
w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Gość ehh h
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość BrytnejZPirs
niestety mam ten sam problem, jestem zszokowana bo kiedyś taki nie był, nie było dnia, żeby się nie kąpał po pracy, codziennie świeża bielizna a teraz? ehhh szkoda gadać, to samo co wyżej. Pewnego dnia nie mogłam już tego znieść i wykrzyczałam mu, że mnie obrzydza, że jest flejtuchem, że śmierdzi i że jak to się nie zmieni to znajdę sobie innego faceta. I wiecie co? w ogóle nie podziałało. Ja bym się chyba ze wstydu spaliła gdyby mi ktoś zwrócił uwagę na higiene, a on jak gdyby nigdy nic. Dodam, że mój facet to nie jest jakiś burak który zbiera złom, ma normalną pracę, spotykamy się z przyjaciółmi, chodzimy do kina, na imprezy ale ja zaczynam tego coraz bardziej unikać lub chodzę sama.

Gość wielki czips
słuchaj, a jak jest u was z porządkiem w domu? zawsze czysto czy raczej wieczny bałagan? jak jest z twoją higieną? tylko szczerze proszę o odpowiedź jakie on ma wykształcenie? jest ze wsi/miasta?

Gość to jaaaaaaaaaa
nie chodze do spowiedzi -jestem grzesznica

Gość to jaaaaaaaaaa
mojemu czasami smierdza stopy i juz wtedy go wyzywam od brudasow

Gość ehh h
dawalam mu do zrozumienia subtelnie i wprost ze to nic milego obcowac z smierdzielem sle nie dociera. A argument jego to np . mezczyzni nie musza brac codziennie prysznicu... To niedorzeczne ! To problem. ale nie wniose przeciez pozu o rozwod i nie napisze ze powod rozwodu to nie mycie sie meza:( Chcialabym to zmienic, zeby znow o siebie zacza dbac... Choc nie wiem czy to mozliwe.

Gość BrytnejZPirs
mój tak samo, jak nic mu nie kupię to on nie czuje takiej potrzeby. Zastanawiam się nad rozstaniem z nim kurde ale boję się być sama