Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olszowka

czy na walentynki dajecie prezenty ukochanej osobie? a jesli tak, to co?

Polecane posty

ja sie nad tym zastanawiam. Czy ma to byc taki zwyczajny prezent czy koniecznie musi byc cos czerwonego lub w ksztacie serca?

Walentynki już blisko. Myślałem o wyjątkowym, niepowtarzalnym prezencie dla żony. Stwierdziłem,że będzie to biżuteria. Koledzy z pracy polecili mi sklep internetowy "Niebieski-koralik" , bo tam często dokonują zakupów swoim kobietom. Opowiadali, że jest to biżuteria srebrna o próbie 925, tak ładna jak Pandora,ale tańsza i do składania samemu, dzięki czemu mogą powstać miliony kombinacji. Dość długo przeglądałem ofertę tego sklepu i stwierdziłem,że ta biżuteria jest naprawdę piękna i przestałem się dziwić kolegom. Dodatkowo specjalnie na Dzień Zakochanych przygotowane są 3 świetne promocje. Najbardziej do gustu przypadła mi bransoletka walentynkowa RÓŻOWA , dzięki temu,że kupię ją w zestawie ( bransoletka + koraliki) zaoszczędzę do 132 złotych. Z kolei kupując koraliki z cyrkoniami zapłacę 20% mniej. Sam już nie wiem na którą promocję się zdecydować...ale pewne jest, że ten prezent będzie strzałem w dziesiątkę.

Gość zakochany25
witam, ja swojej ukochanje na walentynki mam zamiar zamowic cos z bielizny zastanawiam sie nad tym http://sfera-kobiety.pl/index.php?p193,komplet-koszula-z-wycietym-dekoltem-desire-set-bielizna-zmyslowa-erotyczna-anais i nad tym http://sfera-kobiety.pl/index.php?p74,koszulka-nocna-satynowa-pola-bielizna-zmyslowa-nocna-pigeon ktora bardziej polecacie?

Gość ej no ja
nie daje bo nie mam pieniedzy ugotuje mu

Hmmm a kto powiedział ze musisz się wpisywać w standardy. ja podarowałam chłopakowi kiedyś kredki na walentynki. Wszytko zależy od ciebie i charakteru związku z twoim facetem. Rusz głową i wymyśl coś ciekawego przynajmniej będzie co wspominać a nie kolejne serduszko:P

Gość prinncessa
A ja na poprzednie walentynki dostałam od mojego bieliznę erotyczną. Początkowo ucieszyłam się bardzo z prezentu, bo o to go prosiłam. Niestety okazało się, że gustu w tym temacie nie ma za grosz :P Drodzy Panowie, prezent taki jak bielizna erotyczna zazwyczaj nas ucieszy, ale przed dokonaniem wyboru zapoznajcie się nieco z tematem, czytając trochę o ówczesnych trendach. Przecież to nie takie trudne - jest wiele stron rzeczowo opisujących ten temat, przykładowo http://obieliznie.pl/. Czasem warto poświecić kilka minut, by później prezent przyniósł oczekiwany efekt

To zależy ile możesz przeznaczyć pieniędzy na ten prezent. Moim marzeniem jest weekend z ukochaną osobą w SPA. W hotelu Primavera SPA jest bardzo fajna oferta dla par z której chętnie bym skorzystała. Moim zdaniem nie ma niczego bardziej romantyczniejszego niż taki wspólny weekend.

Gość loretka
jeśli nie ma pomysłu albo chcesz się poradzić innych osób zajrzyj tutaj http://podajdalej.pl/walentynki. na tej stronie ludzie radzą sobie nawzajem odnośnie walentynek. nawet spoko są niektóre pomysły :)

Gość szuszufla
Nigdy. Dla nas to swieto po prostu nie istnieje.

Cukierki-bonbonierki, dobra kawe, zestaw do sushi, perfumy. Tata mojej kuzynki mial na imie Walenty, wiec ona tez dostaje ode mnie drobne upominki - blyszczyki do ust, slodycze, artykuly papiernicze. A propos, widizialam dzisiaj duzego pluszowego bialego misia z ogromnym czerwonym serduchem na brzuchu, kosztowal 400 (!) zlotych. Ale cena !

Gość ceny do negocjacji
Gość Gregory_Wen
Ja swojej kobiecie kupiłem pierwszy raz bieliznę na walentynki. Najpierw wypytałem się dyskretnie o rozmiar i poszperałem po sklepach :) mój wybór padł na komplet z gorsetem z Krisline. Mam nadzieję , że jej się spodoba :) a poza tym planuję w tym dniu kolację, którą sam przyrządzę (!) i butelkę białego wina, jej ulubionego carlo rossi :)