Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksoholik

Rajstopy, facet

Polecane posty

Gość mala mis 24
Panowie - podniecacie mnie !!!!!!

Gość mala mis 24
juz klikam z seksocholikiem :)

Gość mala mis 24
dziekuje mala mis 24 :)

Gość xxxxxxxxxxx.
helllloooo ??

Bardzo lubię uprawiać sex w rajstopach - a już najbardziej lubię jak dziewczyna jest w cielistych i ma szpileczki. Uwielbiam zajmować się stopami takich dziewczyny. Ciekawe czy są takie kobiety w poznaniu?? Chętnie też założyłbym rajstopy ale jeszcze tego nie próbowałem- nie wiem czy mi sie spodoba.

Gość noszę
Dziewczyny naprawdę lubicie facetów w rajstopach? Myślałem, że dla kobiety facet w rajstopach nie jest męski. Ja ubieram najróżniejsze rajstopy, od 20 den po grube zimowe, a Was kręci facet ubrany w jakie rajstopy?

Gość Polonista (nie mylić z Magdą)
UWAGA! nie mówimy "ubierać rajstopy" tylko "zakładać rajstopy" ewentualnie "ubierać się w rajstopy".

Hej dziewczyny!Ja też uwielbiam mieć nieraz na sobie damskie rajstopki...ale tylko takie do 20den...fajne są np.w bikini...ten paseczek przez środek rajstop co biegnie,idealnie skrywa mego 17cm twardziela,który sterczy jak dąb...:) Uwielbiam się pieścić w rajstopach....mmm!:)

Dziewczyny...ja też uwielbiam Wasze nogi,podkreślone sexi rajstopkami....gołe nogi są beee.....rajstopy dodają tyyle sexapilu Waszym nóżkom!:)Sam czasem zakładam...a wtedy mój konar rośnie wręcz niemiłosiernie.....:))mmm!:)

Gość noszę
Noszę rajstopy i bardzo chętnie porozmawiam z Panią, która lubi facetów w rajstopach. Proszę pisać na a5a5a@o2.pl

Gość To ja -Grzeslaw
Gr Popieram

Gość rajek
Ktos zaklada blyszczace rajstopki ??? Ktos chce o tym porozmawiac :)? Zapraszam rajstopkilubie@interia.pl