Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matias05

Jego penis przez chwile pulsował!

Polecane posty

W sensie anal,jakbym jej to zaproponowal by dowalila mi z tekstem;a chcialbys by ktos ladowal Cie w dupe lub dam Ci ale ja tez wsadze Ci cos tez w dupe np ogorka;) Teraz to ja nie wiem zostaje mi czekac dowiem sie kiedy dostala okres wylicze dni,zobacze kiedy byly plodne... choc nadal wierze w to ze nie doszlo do uwolnienia plemnikow,po za tym nawet nasz stosunek nie zakonczyl sie wytryskiem z mojej strony bo ona musiala juz isc do domu.A gdy szedlem do lazienki tez nie widzialem w cewce zadnych sladow spermy a to bylo chwile po tym pulsowaniu czy nerwie nie wiem jak to nazwac. I ciagle byl wzwod,potem musialem sobie ulzyc bo bylem taki napalony i bylo normalna ilosc spermy co zawsze.A zawsze gdy mialem wytrysk to drugi byl z duzo mniejsza iloscia spermy.

Pupciaan teraz to żeś się chłopie skompromitował ;( to niby anal jest taką świetna metodą :D Toś ty expert najwyższych lotów :D Ten tekst z tym że w ciążę wcale nie tak łatwo zajść... Też zajebisty :D Skąd wiesz jak jest w ich wypadku? Może są tak dobrani że za każdym razem jak tylko będą jego plemniki o złej porze w złym miejscu staną się mniej lub bardziej szczęśliwymi posiadaczami budzika nocnego? A co do tego rozpadania związków to tez takie pieprzenie, mogą stworzyć świetną rodzinę o wiele lepszą niż "świadomi 30 latkowie". Co do wazektomi to zastanów się czemu zaraz po zabiegu nie można uprawiać sexu :D Pewnie to wymysły lekarzy :D "Napisales "Możesz zapłodnić preejakulatem"" A nie zauważyłeś matołku skrótu myślowego? Nie dotarło do ciebie? Jak bym pisał na forum medycznym/technicznym to bym pisał precyzyjnie... Ale jak tu pisze z lekkim przymrużeniem oka (czego pewnie nie dostrzegłeś :) ) to chyba nie muszę tłumaczyć że zapłodni plemnikiem dla którego warstwa transportową stanie się ten magiczny płyn. Sorry nie zakładałem totalnej tępoty rozmówców, ale obiecuje postarać się zawsze brać poprawkę na to że ty czytasz to forum.... ;) "Padaj na kolana przed senseiem i błagaj o wybaczenie " Ato co za wynurzenia? Za dużo iwa czy telewizji dzisiaj sobie zapikowałeś ?

Matias05 zasadniczo masz zdrowe (dojrzałe) podejście do ew. ciąży. Miej jeszcze takie na przyszłość do sexy to zaoszczędzisz na lekach na sercowych ;)

tez nigdy nie wiedzialam kiedy sa plodne itd i wczoraj w miedzy kuchnia i salonem pokazali taka tabele: pierwsze pare dni to okres- kolejne po nim 3 dni niepolodnosci- nastepne 6 dni plodnych-reszta niepoldnych chyba jakos tak

Pupciaan wiem że dla ciebie skrót myślowy to coś czego nie możesz pojąc ale uwierz że to często stosowane na forach dyskusyjnych... Ale będę wredny... "preejakulatem nie zaplodnisz. Kropelkowaniem owszem." Przepraszam cię bardzo ale skoro takiś dokładny to czemu pierdolisz? Przecież nawet dziecko wie ze plemnik zapładnia a nie jakieś "kropelkowanie" "No tak na pewno po operacji mówią zeby się nie pie**olic dlatego zeby nie mieć dzieci :/ gdzie tu logika???" To że tobie brakuje wiedzy żeby ją zrozumieć to nie mój problem. :D Ale jak trochę poczytasz to może się dowiesz. nie chcę ci psuć humoru ale zaczynasz teraz polemizować z faktami medycznymi a to jest dość karkołomne. I co by tu nie mówić świadczy nie o twojej wiedzy a o niewiedzy... Zresztą podobnie jak pomysł z analem za który każdy ginekolog by cię wyśmiał. "Próbujesz się dowartościować własną niewiedzą " puki co kolego mi nie wiedzy nie udowodniłeś za to udowodniłeś swoją. Zresztą nie tylko nie wiedzę ale i ignorancję :D Tak według mnie "zajście w ciążę" to nic trudnego :D Ja nie widzę problemu w spłodzeni dziecka jak ty widzisz to... no cóż współczuje ;) Choć może powinienem zazdrościć :D:D:D Wszystko zależy jak na to spojrzymy :D A i nie denerwuj się tak bo ci żyłka strzeli ;)

Gość a może napiszę scenariusz,,,
Ale się rozkręciliście. Toż to prawie gotowy scenariusz dla jakiegoś włoskiego reżysera. A młodzi tylko pytali co to było za pulsowanie i czy mogło dojść do zapłodnienia - a jeżeli doszło to młody deklaruje, że będzie odpowiedzialnym facetem. Tak zdarzają się takie puste pulsowania- sam tego doświadczyłem i nie wiem dlaczego tak się nieraz dzieje. Czy może coś wypłynąć? - nie wiem. Może tak, może nie. Faktem jest, że po takim pulsowaniu możesz stojącym kutasem jeszcze długo ruchać. Nie radziłbym jednak bez zabezpieczenia drugi raz próbować bo można nie zapanować nad tym końcowym efektem i może pójść strumień.A co do tabletki to nikt odpowiedzialny nie powie Wam - tak - bierzcie. Jeżeli już jednak się na to zdecydujecie to zróbcie to po konsultacji z lekarzem. Pewnie to będzie kosztowało, ale to na wypadek nieprzewidzianych komplikacji.

"Nie znam się na wazektomii więc polemizować" To poco żeś zaczynał? "Co do kropelkowania normalna sprawa to zaden skrot myślowy." To jest skrót myślowy bo zapładnia plemnik a nie "korpelkowanie" nie zapładnia płyn preejakulacyjny a zawarte w nim plemnik. A one w tymże mogą się pojawię i nie jet to dziwne ani niepotwierdzone medycznie a wprost odwrotnie... Wiec jedno i drugie jest jak najbardziej skrótem myślowym :D Sorry ale nie dyskutuj z faktami ;) A co do zapłodnienia to fakty medyczne mówią że łatwość zapłodnienia jest powodowana indywidualnością cech osobniczych + dopasowaniem partnerów... Więc pisanie nie jest tak łatwo zajść w ciążę w odniesieniu do ludzi których nie znasz...Jest śmieszne bo nie masz żadnych podstaw żeby tak pisać. ;) Co do tego że nie ma sensu tego ciągnąc dalej zgadzam się z tobą to nie forum medyczne ani językowe.... Tu powiedziane już zostało wszystko co wnosiło coś do tematu.

Gość mi też pulsuje
:D

Matias05 a tak na przyszłość może zaopatrzcie się w tabletki po? Jak traficie na fajnego lekarza to nie będzie robił problemów z recepta na wszelki wypadek bo pamiętaj że wpadki zdarzają się zazwyczaj w dzień kiedy lekarze maja wolne... rzez najbliższe 3 dni :D Oczywiście to na wszelki wypadek poza czymś co moglibyście stosować jako podstawę.

Nie no wiadomo teraz bede zawsze stosowal gume, ale to mialo byc tylko przez chwile zeby naturalny sposob ja rodziewiczyc wiem ze to glupio brzmi, ale tak chciala.Wiadomo wszystko biore na siebie nie ma gadania ,wiem ze okres sie skonczyl w sobote ale nie wiem kiedy sie zaczol jutro bede wiedzial wszystko wiec napisze

Matias05 nie ufaj gumce... :) To naprawdę zawodna metoda. Poza tym czasem określana mianem sexu przerywanego nie bez powodu :D Ale jeśli już gumka to "tabletki po" zawsze pod ręką ;) no i pamiętaj że za często też nie możecie się nimi posiłkować.

No tak masz racje zeby nie ufac gumce ale zawsze jest zabezpieczenie no i jak mowisz warto miec ta tabletke72h pod reka zawsze.Bo tak w ogole nie chcialbym zeby moja dziewczyna brala tabletki antykoncepcyjne poniewaz jestem z tych co sa przeciw nim,mimo ze daja zabezpieczenie truja i niszcza jej oraganizm.Ale prawda jest taka ze tabletka72h tez ma duzy wplyw na jej organizm nawet gorszy niz zwykle tabletki antykoncepcyjne

Matias05 z tą różnicą że "tabletki po" weźmie "od wielkiego dzwona" (zakładając oczywiście waszą rozwagę. ) a tabletki anty bierze cały czas...

21:57 [zgłoś do usunięcia] Elsa21 tez nigdy nie wiedzialam kiedy sa plodne itd i wczoraj w miedzy kuchnia i salonem pokazali taka tabele: pierwsze pare dni to okres- kolejne po nim 3 dni niepolodnosci- nastepne 6 dni plodnych-reszta niepoldnych chyba jakos tak :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o "Między kuchnią a salonem"-Lekcje wychowania seksualnego dla Polaków :o Jeszcze, żeby coś mądrego powiedzieli. Jest jeszcze opcja, że powiedzieli mądrze, a Elsa to na swoje przetłumaczyła :o Ale to "pierwsze pare dni to okres- kolejne po nim 3 dni niepolodnosci- nastepne 6 dni plodnych-reszta niepoldnych" to jeszcze większa głupota niż to, że dni płodne są "mniej więcej w środku cyklu" :o 🖐️

Gość gość
Mi nabardziej pulsuje w doopie, przynajmniej obie tak mówią.

Gość gość
To zależy, jak to pierwszy raz, to nie daję rady żeby wyjąć i swobobnie se tryskam. Po czym jeszcze w buzi koleżanki trochę pulsuje.

Gość gość
To Tobie jest najfajniej i Wam. Ja jeszcze lubię w jej dłoni. 🖐️

Gość gość
A to prawda, często czuję jak jej obie dziury pulsują.

Gość gość
On chyba roochać Cię chce. ;)

Gość gość
Zapulsowałby w tym pasztecie. Ja też. :)

Gość gość
Ale tylko jak M. złapie i Ci włoży.