Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna katarzyna

co to moze byc??

Polecane posty

Gość panna katarzyna

Okres mialam 5.stycznia w czasie okres kochalam sie z chlopakiem kilka razy bez prezerwatywy ale nie dochodzilo do wytrysku we mnie. Byl to stosunek przerywany. Od piatku mam goraczke bylam u lekarza powiedziala ze to przeziebienie. Przed wczoraj zrobilam test ciazowy wynik negatywny. A od wczoraj moja pochwa zrobila sie spuchnieta lekko mnie piecze... Nie mam pojecia co sie ze mna dzieje... Pomozcie mi!

Gość Dżoanna243
To znaczy, że podczas okresu nie uprawia się seksu! I to jeszcze bez gumki! Przecież to niehigieniczne!!!

Gość panna katarzyna
tak wyszlo.. A nie wiesz co to moze byc??

Masz infekcje, gratuluje. Twój facet miał brudnego albo zapodał Ci syfa. Radzę iść do lekarza i popytać go kogo bzykał.

"To znaczy, że podczas okresu nie uprawia się seksu!" A to niby dlaczego? "I to jeszcze bez gumki!" Jak kto woli :classic_cool: "Przecież to niehigieniczne!!!" A co w tym niehigienicznego? :classic_cool:😴

Na pewno nie ciąża. Pewnie jakaś infekcja. Idź do lekarza to ci zapisze coś żeby ci przeszło.

Gość ojejejejej
jeśli jesteś chora i lekarz przepisał Tobie antybiotyki , przyjmujesz je , to nic innego jak tylko wyjałowienie organizmu.Stąd pieczenie i opuchnięta pochwa :)