Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atytytytytytyty

o laskach, ktore chca bogacza

Polecane posty

Gość atytytytytytyty

dlaczego uwazacie,ze dziewczyny, ktore chcialyby miec bogate faceta sa glupie/tępe/latwe/puszczalskie/plytkie itd itp. ? widzialam tu mnostwo tematow, kiedy jakas pisala, ze chcialaby spotkac bogatego faceta i zamiast jakis rad czy normalnych odpowiedzi posypaly sie wyzwiska i oskarzenia. czy naprawde sadzicie, ze trzeba miec nierowno pod sufitem, zeby chciec bogatego faceta?

Nie, nie trzeba mieć nierówno pod sufitem jak mówisz. Tylko jeśli jest to podstawowa cecha jakiej kobieta szuka u mężczyzny to trzeba się zastanowić czy szuka partnera czy sponsora.

Gość atytytytytytyty
nie wiem czy uda mi sie to odpowiednio opisac, ale sprobuje. chodzi mi o dziewczyny, ktore chcialyby miec bogatego faceta, ale nie po to zeby na nie bulił i zeby mogly miec setki kochankow,tylko chcialyby miec ulozone zycie.ja nie wykluczam tu mozliwosci zakochania sie. to tak jak np poznajesz kogos. zagadujesz do laski bo ci sie spodobala, jej wyglad, to co widac z zewnatrz. to bylo to co cie do niej przyciagnelo. z czasem sie zakochujecie i poznajecie swoje wnetrza. z kasa moze byc tak samo - to jest cos co przyciaga, ale moze pojawic sie miedzy nimi uczucie.

Gość Rubycon
materialistkom mówię wprost - precz !

Gość atytytytytytyty
ja uwazam, ze kazdy jest po troche materialista. znam dziewczyny, ktore szukaja bogatego faceta, dla troche wyzszych celow niz nowe szpilki czy szafa torebek

Gość atytytytytytyty
nie wiem jakich dziewczyn szukaja bogaci faceci, bo takich nie znam. pisalam o laskach, ktore chcialyby takiego miec. a czy facet chcialby biedna? nie wiem, byc moze znalazlby sie i taki, kto wie

Wygodna opcja tak zaraz mieć wszystko poukładane. Zastanawia mnie tylko to przyciąganie przez bogactwo. A co zrobisz gdy nagle z dnia na dzień zbiednieje, co Cię będzie trzymało przy nim?

Gość atytytytytytyty
z dnia na dzien zbiednieje? heh no jesli dziewczyna by go kochala to byc moze i by nim zostala, a jesli byla tylko dla pieniedzy to zapewne by odeszla. nie napisze co zrobilabym ja, bo to nie o mnie jest ten temat.