Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deltim liv

czy miałyscie ten wózek??

Polecane posty

Gość deltim liv
szkoda a dlaczego tak uwazasz ? moglabys napisac?

Gość nie kupuj wóżka z takimi kółka
mi! rozklekocze się po kilku dniach

Gość deltim liv
juz sama nie wiem co wybrac za duzy wybór :)

Wszystkie te wózki to to samo, kółka małe źle się to to prowadzi po naszych chodnikach, kółka denerwująco chałasują. Ale ogólnie nie ma tragedii. Rozkładany do leżenia, duża buda, koszyk jest. Ma wszystko co trzeba w tej klasie wozków :).

Jak juz ktos napisal-kolka beznadziejne i strasznie niewygodny dla dziecka-zero amortyzacji.Chyba ze masz ograniczone fundusze to proponuje kupic cos uzuwanego a wygodnego dla dziecka

Pytanie też do czego ma ci służyć ten wózek, do spacerów itd, czy raczej musisz z dzieckiem załatwiać wiele spraw, zmieścić się w sklepie, w urzędzie, wsiąść do autobusu itd.

Gość deltim liv
ma byc na spacery i tak jak mówisz do autobusu sklepy itd. mam jeszcze cocneco toledo na teraz jest fajny ma duze pompowane kola ale jak mam go gdzies wniesc to koszmar

Wiesz co, w tej kategorii cenowej, to tak jak napisałam wszystko będzie tym samym, coneco, espiro, baby design i inne. One mam wrażenie różnią się tylko marką. Jeśli masz porządny wózek na dalsze spacery, dłuższe, w trakcie których maluch zasypia, to myślę, że śmiało możesz kupić taki wózek. ich ogromny plus to waga. Ale też i to, że da się rozłożyć na leżąco.

Gość deltim liv
dzięki jeszcze przemyśle :)