linia papilarna 4 palca u nogi 0 Napisano Styczeń 19, 2011 O moim nicku, o moich komentarzach i postach? Co sądzicie o moim udziale na kafeterii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dori30 0 Napisano Styczeń 19, 2011 niestety nie kojarze Cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dori30 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Ciekawe czy mnie ktos w ogole kojarzy...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudy777777 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Ja kojarzę wszystkich :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linia papilarna 4 palca u nogi 0 Napisano Styczeń 19, 2011 sorry, ale mój nick przewyższa twój o klasę, więc ^^ jeszcze mnie poznają! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmetaxa 0 Napisano Styczeń 19, 2011 niestety... :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawidłowy kąt przegrody Napisano Styczeń 19, 2011 A coś ty za jedna?Jesteś jakąś mutacją przerwy między palcami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudy777777 0 Napisano Styczeń 19, 2011 A którą ? A, B, czy C ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prof torrrent Napisano Styczeń 19, 2011 4 tematy i 43 posty przez dwa lata to zbyt mało by cię tu opiniować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linia papilarna 4 palca u nogi 0 Napisano Styczeń 19, 2011 nie umiesz czytać?! mam czarny nick od miesiąca, przez dwa lata byłam takim pomarańczakiem podsmrodziuszem jak ty :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dori30 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Dori30 (ilość tematów: 26, ilość postów: 1994) No , to ja juz wiecej popisalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linia papilarna 4 palca u nogi 0 Napisano Styczeń 19, 2011 i ty również nie umiesz czytać co tu robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dori30 0 Napisano Styczeń 19, 2011 A gdzie napisalas, ze czarny nick masz od miesiaca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudy777777 0 Napisano Styczeń 19, 2011 A Toyota sprzedała najwięcej samochodów... a i tak wolę ferrari. Czy to nie dziwne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prof dr redcode Napisano Styczeń 19, 2011 Ostrożnie!!!!!!!!!!To niebezpieczna mutacja nicka ''przerwa między palcami''....powstała poprzez wymieszanie materiału genetycznego ''pozdrawiam środkowym palcem''i wyżej wymienionej ''przerwy...''....coś niesamowitego......wezmę loopę......taaaaa....piękne...naprawdę piękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudy777777 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Chyba memetycznego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaxxxxxxxxx 0 Napisano Styczeń 19, 2011 mnie wszyscy kojarzą a ilość moich postów nie ma z tym nic wspólnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prof torrrent Napisano Styczeń 19, 2011 ''podsmrodziusiem''???bujaj vory gdyż mnię nie dorastasz to armaty linią pipalarnahaha!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaxxxxxxxxx 0 Napisano Styczeń 19, 2011 a propos który to jest czwary palec u nogi ? u prawej czy u lewej ? licząc od prawej czy lewej stroniczki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chorau gregoriańsky Napisano Styczeń 19, 2011 I jeszcze sobie stopkę taką walność i wypytywać co niej myślą----ja np myślę,że grzeszysz pychą siostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rejt and eskejp Napisano Styczeń 19, 2011 Pewnie jesteś albo nie jesteś ale ja nie jestem tego pewien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach