Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysterious8902

Boje sie isc do ginekola;(:(:(

Polecane posty

Gość mysterious8902

hej, strasznie boje się iść do ginekologa a muszę... strasznie boli mnie podbrzusze i nie wiem dlaczego:(:( na początku myślałam ze to jajniki ale jajniki chyba nie bolą tak długo, bo mnie to już tak od miesiąca trzyma:(:( ratunku..;( co zrobić by jakoś przestać się bać?? byłam już u ginekologa ale u kobiety i teraz mam taki uraz ze już więcej do niej nie pójdę wiec zostaje mi mężczyzny ale za bardzo się boje:(:(

Gość jest taka strona ;)
znanylekarz.pl wejdz tam i najpierw sprawdz ktory ginekolog w Twojej okolicy zebral najwiecej dobrych opinii wsrod pacjentek :) w ten sposob zminimalizujesz ryzyko zlego wyboru lekarza

Gość samotna może robić co chce
to idź prywatnie, będzie miło i spokojnie. Mówisz, że boli cię podbrzusze... A jak z sikaniem? Może to zapalenie pęcherza a nie sprawy ginekologiczne?

Gość mysterious8902
ja się nie boje ze on mnie źle zbada ale moja psychika się boi...:( jak pomyśle ze mam stać naga przed obcym facetem to mnie skręca :(:(

Gość jest taka strona ;)
nie stoisz naga :) najpierw wywiad przy biurku. Pozniej Ty za parawanem sciagasz majtki (jesli Cie to bardzo krepuje zaloz spodnice, podwin ja dopiero na fotelu) i maszerujesz do badania. Lekarz wykona niezbedne czynnosci, ubierasz sie, a pozniej wracasz do biurka po recepte, wyjasnienia itp. :)

Gość mysterious8902
sikanie bez problemu za to z ta druga potrzebom jest gorzej;p jak zbierają mi się gazy to tez boli... to raz prawa strona a raz lewa mnie boli a czasem to już w ogóle środek :(:( i to jest taki ból jak w czase okresu :(:( i kurcze nie wiem co to...:((

Gość mysterious8902
rany czy to musi być takie straszne... leżysz rozkroczna na foteli i on ci tam zagląda i coś wsadza... nie to nie dla mnie... pójdę do zwykłego lekarza może co?? on mi coś poradzi??

no to jak tak strasznie się boisz to nie zgódź się na badanie przez wziernik tylko poproś o USG. Masz rozwiązanie tego swojego (swoja drogą bardzo niemądrego) strachu

o matko, a jak laryngolog każe ci rozdziawić paszczękę i gmera tym patykiem to jest ok. Otwór większy, więc bardziej powinnaś się wstydzić niż przy tym małym na dole :) Nie lubisz swojej płci? Ile masz lat? Pewnie z chłopakiem też nigdy nie byłaś, bo to przecież wstyd...

Gość jest taka strona ;)
jesli masz problemy przy wyproznianiu, to raczej na problem gastryczny wyglada... Moze zacznij od lekarza pierwszego kontaktu? Do specjalisty i tak potrzebne jest skierowanie. Chyba, ze skorzystasz z prywatnej sluzby zdrowia.

Gość mysterious8902
mam chłopaka i w ogolę ale normalnie nie lobie tak dla mnie to jest zbyt stresujące.. ja się nie wstydzę swojej płci ale czy z tego powodu mam się rozkraczać każdemu facetowi...?? no właśnie tak myślałam czy raczej nie iść najpierw do zwykłego lekarza a jak coś powie żebym poszła do ginekologa to dopiero wtedy:):)

Gość jest taka strona ;)
jezeli wspolzyjesz, to powinnas czasem i ginekologa odwiedzic ;) cytologie powinno wykonywac sie regularnie, dla wlasnego bezpieczenstwa. Pierwsze badanie tego typu zawsze stresuje, ale wybierz takiego lekarza, ktory jest kulturalny i delikatny. Dasz rade :) a z czasem zrozumiesz, ze nie ma sie czego wstydzic, to po prostu badanie lekarskie, nic wiecej.

jak to każdemu facetowi? Przecież nikt ci nie każe się rozkraczać na głównej ulicy w twoim mieście, tylko w gabinecie ginekologa.

Gość mysterious8902
dzięki no postaram się hehe zacisnę zęby i będzie dobrze:)))

Gość mysterious8902
ten mi źle coś zrobi pójdę do innego, ten coś nie tak zaś inny, jeszcze inny źle i zaś kolejny i takie kuleczko to prawie jak każdemu..;p;p

matko, a tobie co? Po jakiemu ten ostatni wpis?

Gość mysterious8902
po polsku hehe ale moim językiem heh ;] :)

Gość jest taka strona ;)
skorzystaj z porad kolezanek (ktorego ginekologa chwala) lub zajrzyj na strone, ktora podalam. W wyszukiwarce wpisz specjalizacje (ginekolog) i nazwe Twojego wojewodztwa, czy miasta. Wyskoczy lista lekarzy plus opinie pacjentek. To ulatwi Ci wybor lekarza :)

Gość mysterious8902
dzięki ;) sprawdzę sobie ta stronę hehe;))

Gość jest taka strona ;)
jaaaaasne, babciu .:-P a wasy masz? ;)

Gość mysterious8902
i właśnie tego najbardziej się boje...;p ale dzięki, pocieszyłaś hehe ;D

Gość ana 26
poszukaj w internecie - najlepeij na kilku stronach, gdzie kobiety wpisują swoje opinie.... ja tez się bałam pierwszy raz pójść do ginekologa i sama sobie go wyszukałam w necie - i nie żałuję, bo bardzo dobrze trafiłam i pamiętaj - strach ma wielkie oczy- a samo badanie nie trwa nawet minuty!!!!!! własne zdrowie jest najważniejsze