Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffere

Mój syn gada głupoty!!!!!

Polecane posty

Gość ffere

Mój syn jest w ostatniej klasie technikum i zaczyna chrzanic trzy po czy. Mówi że jak skończy szkołe to pójdzie do pracy i będzie go stac na wykupienie własnego mieszkania. Mnie to irytuje i powtarzam mu że po szkole napewno nie zarobi kokosów, że powinien isc na studia i do ich ukończenia mieszkac z nami.

Gość zdzichu choj spod monopolowego
PEWNIE CHCE PODUPCZYĆ ALE, CIĄGLE MU SIEDZISZ NA GŁOWIE I NIE MOŻE NORMALNIE ŻYĆ!!!

Gość ffere
mamy z mężem pokój w którym uprawiamy ostry seks bicze lateks i te sprawy a, ten gówniarz się skarży że nie może tego dlej słuchać i się wyprowadzi...jak mu wytłumaczyć że mamusia z tatusiem też muszą czasem

Gość ffere
On jedyne co umie to wypominac mnie i mężowi że nigdy nie daliśmy mu własnego pokoju, że ciągle od niego wymagaliśmy itp. Teraz uroił sobie w głowie że będzie dobrze zarabiał, ale pokażcie mi osobę w tych czasach która ma średnie wykształcenie i zarabia kokosy?

Gość ffere
post o 21:53 to podszyw.

Gość Derrrrrrrrrrrrrrrrr
Ja mam średnie Technikum i zarabiam 3200 miesiac w miesiac i co?? Jestes zacofana dzis wyksztalcenie nie wiele daje daj chlopakowi spokoj

Gość wredna menda
taa, ma iść na studia, żeby zaspokoić rodzicielskie ambicje :o Bez przesady. Niech idzie do pracy, będzie miał średnie, to zawsze na studia może iść.

I co? ja mam słuchac jego głupot? że on się wyprowadzi, kupi sobie mieszkanie, do sprzątania będzie wynajmował firmę sprzątającą a ubrania będzie miał prane i prasowane za pieniądze. Przecież to młody chłopak który fantazjuje i nie jest zdolny do samodzielnego mieszkania. Poza tym to nie oto chodzi że on nie chce isc na studia, bo pewnie pójdzie na jakieś zaoczne ale kto go skontroluje czy się uczy? zresztą napewno się nie wyprowadzi bo dokąd ale do szału doprawadza mnie jego głupkowate mówienie.

Gość mam cel: lulit
a dopiero był temat że chłopak się zali że go rodzice chcą z domu wyrzucić. To chyba rodzinne...

Gość wredna menda
Eeee tam durny podszyw :o

nie gniewaj się, ale głupkowato to Ty gadasz... Kto go skontroluje???????????????????????????????????????? Poza tym wszystko dobrze? Pieluchy jeszcze też mu zmieniasz? Jemy przejdzie to gadanie, jeśli dasz mu spokój, bo on to robi na złość Tobie, widzi jak się o niego trzęsiesz, czy nad nim raczej... Odpuść, a wszystko wróci do normy.

Gość wredna menda
Nie podszyw tylko prowo :P

Gość figo fago z tobago
Derrrrrrrrrrrr - Myślę, że gdybyś się postarał, potrafiłbyś pisać poprawnie. Niewiele piszemy łącznie. Brak tak podstawowej wiedzy (dosłownie podstawowej, bo to ortografia na poziomie podstawówki) nie jest powodem do dumy i nie masz się czym chwalić. Prowokacja nieudana.

Gość mam cel: lulit
ta najpierw synuś się żali że matka nienormalna a teraz matka że synuś głupi ha ha dobre se

Gość bibi345
dziwisz sie ze gada o wyprowadzce skoro nigdy nie mial wlasnego pokoju?:O nawet nie wiesz jak to moze byc upokarzajace dla mlodego mezczyzny zyjacego w zwiazku :o a nawet jesli dziewcyny brak, to moze jej nie ma bo tak bardzo frustruje go fakt, ze nie ma jej gdzie przyprowadzic, aby sie poprzytulac pouprawiac seks, swobodnie pogadac bez spojrzec rodzicow (tutaj twoich i meza) ... Moim zdaniem robisz ze swojego syna zyciowa ciote, dobrze ze jeszcze chlop nie zostal pozbawiony marzen i chce je spelniac bo tak to za pare lat otworzy oczy i co bedzie mial poza wyksztalceniem? prace niekoniecznie i pokoik razem z rodzicami...

Gość kaja997
ja mam mature i zarabiam kokosy :D

Gość Sami swoi thc
czy ty masz cos z garem????????? moze chce byc zulem albo cos a ty mu przeszkadzasz

I co z tego że nie ma własnego pokoju, nie jest mu potrzebny. Już teraz ciężko było go zmusic do nauki, i tak się mało co uczy. A potem ja świecę oczami na wywiadówkach. Tutaj przynajmniej mogłabym go dopilnowac, ostatnio dochodzi między nami w domu to coraz częstszych awantur bo on zaczyna bujac w obłąkach. Wydaje mu się że po samej maturze podbije świat, lub pójdzie na jakieś studia zaoczne i będzię żył gdzieś sam. Ciągle mu już mówie że on sobie sam bez nas nie poradzi ale wtedy dochodzi do jeszcze większych kłótni.

Gość a co to to nie
kaja a w jakim zawodzie te kokosy to i ja sproboje

Nie martw się, odpowiedz synowi, że najpierw musi zdać maturę i niech tym się zajmie, a potem zdecyduje co chce robić dalej. To pewnie tylko takie jego gadanie, albo na prawdę słabo orientuje się jak wygląda dorosłe życie.

Gość kaja997
w policji a co? praca jak kazda heheeh ale koksy sa :D tez jak chcesz to sie wkrecaj :D ja w zelach chodzilam do 4 roku sluzby :D

Gość lamka 2
sa osoby po zawodowkach, ba po podstawkach, ktore zarabiaja tyle, ze maja domy w konstancinach i innych, wiec to zaden argument. Ja sama zarabiam niezle majac tylko pomaturalne. Syn chce sie usamodzielnic, to chyba mu najbardziej ciazy, a potem o ile nie zachłysnie sie ta wolnoscia, to zacznie myslec o dalszych planacch, byc moze ksztalceniu. Wasza rola zeby tak bylo.

Gość a co to to nie
le no a gdzie to tez sie wkrece do policji

Gość ej no ja
przed chwila chlopak sie wypowiadal ze rodzice chca go wywalic idealnie sie uzupelniacie.Nacisk na nauke,a tamten twierdzi ze nie zda i rodzice nie zaakceptuja itd..kto pisal to polaczy te dwa fakty

Gość kaja997
o boze no gdziekolwiek :D chodzi o sama prace w tym zawodzie :P to cie ksztaltuje nadaje sens twojemu zyciu :D

Gość a co to to nie
a lapowki bierzesz?

Gość bibi345
nie jest mu potrzebny pokoj?? co ty kobieto pieprzysz, robisz ze swojego syna zyciowego kaleke!!!! :o ogarnij sie prosze, bo za pare lat twoj syn bedzie ciota zyjaca a twoim garnuszku, oczywiscie ty bedziesz mogla sie pochwalic ze synus ma magistra i co z tego? gwaracja pracy zadna:o jak widZe takie maki jak ty to rzygac mi sie chce:o

Gość rerfwefw
niech idzie do pracy na 2 miesiace np. na wakcje a potem zabierzcie go do agencji mieszkaniowej i pokazcie po ile sa mieszkania. potem zabierzciue go do wawy niech spotka sie np. ze mna a ja mu powiem ze po studiach zarabiam 8 tys i juz mam mieszkanie. i ze on bez studiow nie zarobi tyle, moze maks 2-3 tys ale naharuje sie jak wol. srednio dostanie kolo 2 tys. maks.

Gość bibi345
*matki