Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaszatana

nie moge sie powstrzymac

Polecane posty

Gość dziewczynaszatana

Od roku jestem z facetem na ktorym bardzo mi zalezy, jest dla mnie oparciem, wspiera mnie, krotko mowiac jest fantastyczny. Niedawno w piekny sposob wyznal mi milosc a wiem, ze okazywanie uczuc nie przychodzi mu latwo, tym bardziej wazne i prawdziwe sa dla mnie te słowa. Nieszczesliwym trafem poznalam dwa tygodnie temu innego faceta, ktory mnie totalnie zauroczyl, spotkalam sie z nim pare razy i nie mogłam oderwac od niego wzroku i przestac go słuchac.Do niczego nie doszlo ale ciagle o nim mysle, chcialabym byc z nim, dotykac go, czuc - pewnie, kazda z Was wie co to za stan. On tez jest mna bardzo zainteresowany. Mam ogromne poczucie winy wobec mojego chlopaka. Jestem prawie pewna, ze zauroczenie "tym nowym" minie albo jak bede kontynuowac ta znajomosc to sie rozczaruje a moj chlopak jakby sie dowiedzial to na pewno by odszedł. Ale nie moge sie powstrzymac, nie moge, nie moge ! czuje sie jak idiotka. co mam zrobic ?

Gość Prawdopodobnie
nie kochasz swojego chłopaka tak naprawdę,zauroczyć się każdy może,ale ktoś naprawdę kochający na poważnie nie ma tego rodzaju dylematów

Gość reerrewre
lol.... masakra, szkoda chłopaka....