Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedzowaty charakterek

czy są tu dziewczyny które są szczesliwe w zwiazku...

Polecane posty

Gość oczko300
nie

Gość tez jestem w udanym zwiazku
wiec sie wpisuje:) choc nie wiem czy moge sie zaliczac bo nie kocham mojego faceta,ale jestem z nim szczesliwa:)

Autorko, tutaj mało kto się przyzna, że jest szcześliwy, bo się boi odrzucenia od reszty użytkowników ;) Kraft miłosc miłosc:D czas spać, dobranoc ;)

Gość tez jestem w udanym zwiazku
moze przyjdzie moze nie, mi jest z nim dobrze, dba o mnie, rozpieszcza. Niedlugo sie pobierzemy i bardzo sie z tego ciesze

Mój facet jest taki jakiego sobie wymarzyłam :) jedyny minus z którym walczy to jego nerwy, nie chodzi o mnie i awantury ale jak np. mu coś nie idzie. Ale tak jak mówiłam walczy z tym i mu wychodzi. A tak dba o nasza przyszłosc, o mnie, ja czuje się kochana on również, wszytsko zrobi byleby mnie uszczesliwić, czasami troche denerwujące alee.. jest dobrze :) Oczywiscie wszytsko z umiarem :D Dobra kobietki idę spać :D

mój tak samo czyni:P uszczęśliwia i szanuje :) to jest piękne :) zawsze miałam jakis chooooiiiiiiii!! a tu trafił mi się Skarb dla którego jestem najważniejsza :) i w druga stronę to samo :) mam wady jak każdy, ale je akceptuje. gdyby ich nie było byłoby nudno:P

Gość Maciowa
Ja jestem strasznie szczesliwa,po 3 nieudanych zwiazkach nareszcie znalazlam ideal,pomaga mi we wszystkim,gotuje,sprzata i przyjezdza po mnie do pracy nawet bardzo pozno,mimo ze wstaje o 5 rano codziennie,wczoraj wypral dywan,ale az mi go zal bylo bo zrobil to szczoteczka do mycia rak i paznokci,do tego zawsze sie do mnie tuli gdy go o to prosze,czyli jakies 100 razy dziennie,pije tylko okazjonalnie,i w lozku jest super,nigdy w zyciu taka szczesliwa nie bylam,myslalam ze tak to tylko w bajkach jest:)

Gość ja jestemmm
Razem 9 lat, mieszkamy od 6,, po slubie 4

razem dwa lata :) a mam wraznie ze ciagle jestesmy w szalonym etapie zwiazku na poczatku - to uczucie pierwszych randek, telefonow, msow na dobranoc itd...wiecie takie wczesne podniecenie jak zaczynacie sie z kims spotykac :) tak mamy caly czas mysle ze kluczem jest to by obydwie strony sie staraly moj facet czerpie przyjemnosc z tego ze o mnie dba, nawet o takie duperele, ze gdy wychodze spod prysznica to on wchodzi do lazienki i wklada na moje ramiona szlafrok (tak jak palto w restauracji itd) w dodtaku ciagle zaskakuje :) ostatnio gdy wrocilam pozno z pracy, bylam pewna ze juz spi.. a on lezal w lozku i czekal, a obok niego na lozku elegancka czarna bielizna i zel intymny truskawkowy :) nie wspomne o precencie na gwiazdke, sylwestra i moje urodziny (sa w styczniu)...w srode w poludnie dzwoni "mala pakuj bikini, jutro o 6 rano lecimy na wyspy kanaryjskie" :) pozdrawiam wszystkie szczesliwe kobitki

nawet nie wiecie jak miło to czytać:) ale widzę że macie długie staże a powiedzcie mi po jakim czasie zaczęła się u was gadka o ślubie itd. Bo ja jestem z chłopakiem pół roku i jest cudownie ale ja jestem nastawiona ostrożnie bo przewaznie poczatki są fajne a wczoraj on coś zaczął gadać o slubie nie w sensie, że już teraz ale dał mi do zrozumienia, że jeśli by się ozenił to tylko ze mną. A przecież pół roku to jest nic, kilka miesięcy wiec w sumie dziwne z jego strony takie gadanie nie sadzicie?

u mnie o slubie pojawily sie teksty z jego strony po jakims roku...ale juz po pol roku byly bardzo powazne rozmowy zebym sie do niego sprowadzila..ale nie chcialam, bo nie bylam przekonana, ani tak bardzo zakochana i w ogole... w sumie to dalej nie chce brac slubu, dobrze jest tak jak jest skarb skarbem, oczywiscie ma swoje wady, i strasznie chce miec dzieci (a ja jeszcze nie) aaaleee.. ;-) wazne ze jest dobrym i szczerym czlowiekiem. ciesze sie ze taki topik powstal. mi juz tez rece opadaja jak czytam o tych zdradach, albo jak faceci obgaduja i narzekaja na swoje kobiety itd... jezusie

no właśnie pełno tych negatywnych tematów. A potem młode dziewczyny wbijają sobie to do głów i jak spotkają jakiegoś 'średnio' dla nich dobrego to cieszą się, że na takiego trafiły bo przecież na świecie są sami źli. Znam takie przypadki. Ręce opadają.

hejka a ja spac nie moge , moj juz dawno spi a ja jak nocny marek i dopisuje sie do szczesliwych posiadaczek super mezow