Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedzowaty charakterek

czy są tu dziewczyny które są szczesliwe w zwiazku...

Polecane posty

ja też jestem szczęśliwą mężatką od pół roku. razem jesteśmy 10 lat, mieszkamy wspólnie od 4 :)

Gość ...xxx...aaa...
ja sie dołacze:)) jestem szczesliwa mężatka i uwielbiam swojego mezula:)) bywaja chwile ze mnie wkurza ale jestem przy nim niesamowicie szczesliwa, ciesze sie ze Go mam:))

Czesc dziewczyny! powiem ze to bardzo dobre pynie:) ja bylam w 6letnim zwiazku i mysllam ze bylam szczesliwa ale to nie mialo nic wspolnego ze szczescie...to byla rutyna i srach przed samotnoacia...a traz jestem i to bardzo i kazdemu polecam...nie zniechecajcie sie i szukajciebo milosc sama nie przyjdzie trzeba jej pomoc:)

Ja jestem również szczęśliwa. Mój mąż jest dobrym człowiekiem i bardzo się kochamy, kilka tygodniu temu dołączył do naszej rodziny mały człowiek i jesteśmy z życia bardzo zadowoleni. Nie zrażajcie się dziewczyny - ja też po kilku nieudanych związkach zniechęciłam się...ale nie przestałam marzyć i proszę jak się skończyło :)

wlasnie dla tego ze bylam w takim zwizku od razu zauwazylam czego mi braowalo i co robilam zle. nnajgorsze jest to ze przyzwyczajeni popelna w nowwym zwiazku sae bledy i wm ze muse sie opamietam bo go strace:(

Gość 7846389034690424204
j jestem gea szcesliwa;p po ostatnim zwiazku z facetem ktory ruchał na praow i lewo w koncu mam inteligetnego, wykształconego, ambitnego i uczciwego faceta:)

ja jeszcze ja najszczęśliwsza na świecie jest cudowny kochany dba o mnie byłam po nieudanym związku i nie wierzyłam w milosc, az pojawił się on i jest super jestesmy 8 miesiecy

Gość harsh is dead
to ja też się dopiszę - szczęśliwy związek od siedmiu lat i z każdym dniem jest lepiej :)

no i niech inne dziewczyny pamietają, że nawte jeśli trafiamy na jakiś debili, zdradzaczy i olewaczy to nie należy przez to przekreślać innych którzy próbują dostać się do naszego serduszka, bo nigdy nic nie wiadomo:)