Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

2,5 roku razem a teraz koniec ;( jak dalej żyć;((?

Polecane posty

Gość Nie martw sie
Czuje, ze peklo mi serce... - Ja wcale nie daje rady. Widze jego zdjecie i wyc mi sie chce. Przypominaja mi sie nasze wspolne cudowne chwile - i znow ryk. Ale za chwile patrze w lustro i mowie sobie: jestes piekna, wspaniala, dobra i kochana, dalas mu wszystko, co moglas, staralas sie, jak tylko sie dalo, jezeli on tego nie docenia, to widac nie jest tego wart. Tak gadam, ale gdyby przyszedl i przeprosil to od razu rzucilabym mu sie na szyje, bo wiem, ze to byl Ten. Wlasnie Ten facet, ktory pasowal do mnie jak ulal.

Gość Nie martw sie
Florcia, a wiesz, ze prawdziwej milosci nic nie stanie na przeszkodzie? Ani rodzice, ani przyjaciele zadnego z dwojga. Nikt i nic. Wiec jesli naprawde sie kochacie, to zalatwcie swoje sprawy razem, we dwoje, pogadajcie. Najwazniejsze, zebyscie obydwoje tego chcieli. Ja w pojedynke moge zrobic wielkie NIC.

ja tez tak mysle a teraz wszystko od nowa bez niego;((((((((((((((((bez jego czułości, słów ze mnie kocha, żartów,chwil spedzonych razem , bez eskow, nic nie ma;(w pare chwil;(

Gość Nie martw sie
Florcia, nie znam dokladnie Twojej sytuacji, ale uwierz, ze wolalabym byc w Twojej skorze, niz w swojej, bo wiesz, ze on Cie kocha, ze mu zalezy, a ja widze tylko jego dup.ko ktore na mnie wypial. A ja kocham, mysle, wspominam. Uwierz, beznadziejne uczucie. Chcialabym teraz zasnac na jakis rok i obudzic sie nic nie pamietajac.

a moze ja sie myle, ale skoro dwa dni temu przykro mu bylo bo tesknil itd , mowil ze nie mam czasu to chyba kocha ;( ale nie odzywa ie teraz;((((((to tez o czyms swiadczy;(

Gość Latexxxxxxxxxx
Dziewczyny, doskonale Was rozumiem.... Zerwałam z facetem jakieś 2 tygodnie temu, byliśmy razem 2,5 roku, wspólne plany itd... I co? Myślalam, że ma mnie w dupie, bo sie nie odzywam, ryczalam... To trwało 2 dni, a ja już czułam, że wariuje... Tymczasem on czekal, az ja sie odezwe... Wrocilam do niego i jest cudownie:)

Gość Czuje, ze peklo mi serce...
moze masz racje ale ja jestem brzydka :( on sam mi powiedzial ze teraz juz nie jest to samo co kiedys ze juz mu sie tak nie podobam itd gdybym mu wystarczyla i podobala sie to nie nawracalby specjalnie samochodem do jakis dziewczyn siedzacych na przystanku autobusowym zeby sie spytac o nr telefonu :( powiedzial mi o tym wczoraj i o wielu innych rzeczach... zebralo mu sie na wyznania pomysl gdybym nie byla pasztetem i mu wystarczala to nie myslalby w ogole o innych nie?

Gość Wyjscie awaryjne
No wlasnie,zawsze trzeba miec wyjscie awaryjne,dlatego ja zawsze zostawiam jedne drzwi otwarte...mam kochanka,wiec gdy zwiazek sie konczy,to dla mnie sie tak naprawde zaczyna :) Nauczylam sie tego jak mialam 20 lat i chlopak mnie zostawil...pozniej chcial wrocic ale juz go nie chcialam,no i od tamtej pory juz nie daje sie zostawiac,tylko zostawiam! Powodzenia!

Gość Nie martw sie
To moze swiadczyc np o tym, ze facet chce sobie cos przemyslec, uspokoic sie. Uwierz, oni tak maja. Czasami wola sie zamknac na chwile w swojej skorupie, pomyslec, przeanalizowac. My lubimy gadac i stawiac sprawy jasno. I na tym polega roznica.

Gość Latexxxxxxxxxx
Florcia - skoro on myslal, ze masz go w dupie, to odezwij się pierwsza albo jedz do niego i udowodnij, ze tak nie jest;) Czuje, że peklo mi serce - ze co on Ci powiedział?! nie wmawiaj sobie, ze jestes pasztetem!!!!! on jest niedojrzałym dupkiem! pewnie masz kompleksy a on chcial trafic w Twoj czuly punkt!!! gnojek

jawlasnie tak mialam ze lubialam cos wyjasnic jak bylo cos nie tak ,bo dla mnie szczerośc jest najwazniejsza nie nawidze klamsta;/ a on zawsze wolal milczec;(

Gość Nie martw sie
Czuje, ze peklo mi serce... A to dran, serio.. Ale nie sluchaj takiego kadzenia, moim zdaniem, jezeli to, co mowi jest prawda, to robi to po to tylko, zeby sie dowartosciowac. Gdybys byla brzydka to nie bylby z Toba tyle czasu. Pradwa jest, ze osoba, ktora sie kocha, jest dla nas zawsze najpiekniejsza, wiec moze u Was po prostu cos innego sie popie.rzylo.

Gość Nie martw sie
Mam 22 lata.

Gość Nie martw sie
Wyjscie awaryjne - powiem Ci, ze cos w tym jest, bo ja chetnie tez bym teraz pocieszyla sie kims innym, zapomniala o tym eks-typie, tylko szkoda mi ranic innych ludzi...

Gość Latexxxxxxxxxx
Florcia - a odzywalas sie do niego od tego czasu?

Gość Nie martw sie
Florcia, przeczekaj jeden dzien na spokojnie. Tym bardziej ze nie wiesz, o co poszlo. Pogadaj z tata. Masz prawo wiedziec, co sie dzieje wokol Twoich spraw, tym bardziej, ze dotycza bezposrednio Ciebie.

Gość Latexxxxxxxxxx
Florcia - jedz do niego, zamiast plakac, dobrze Ci radze. najwyzej jesli okarze sie chamem odwroc sie na palcach i idz z podniesiona glowa.

Gość Nie martw sie
Powiem Wam, ze ja tez nie raz nie dwa jezdzilam do swojego, kiedy bylo cos nie tak. Zawzyczaj pomagalo. Do momentu, w ktorym po raz pierwszy nie otworzyl mi dzwi. Ani nikt, kto byl u niego w domu. Poczulam sie jak intruz. A chcialam tylko rozwiazac beznadziejna sytuacje i sie dogadac.

Gość Czuje, ze peklo mi serce...
heh nie tylko to powiedzial... ze zaczepil te dziewczyny tylko nie chcialy dac nr, ze raz zaczepil jakies co rozdawaly ulotki i zapytaj "dziewczyny co tam rozdajecie" a po chwili "czy na tej ulotce jet twoj numer telefonu?" powiedzial ze nie daly mu numerow i chcialy od niego a on nie dal bo "co bedzie jak przy mnie ona zadzwoni" :/ albo wszedl na fotka.pl do znajomego i ogladajac stwierdzil do mnie "w miniaturkach widzialem takie fajne dziewczyny,ze az pomyslalem,ze sobie zaloze konto zeby z nimi popisac" po swoich wyznaniach to powiedzial i tak macie racje to bylo w klotni i on ma tak zawsze zna kazdy moj kompleks i co mnie najbardziej boli i za kazdym razem podczas klotni dokladnie w ten czuly punkt "uderza" :(

z tata to juz nie mam o czym gadac;//;((((((( ale przeciez to nie moze sie tak skonczys;/ nawet mi w twarz nie powiedzial ze to koniec;((

Gość Nie martw sie
Czuje, ze peklo mi sece.. Wiesz, w klotniach to sie rozne rzeczy mowi, my ze swoim mowilismy sobie takie rzeczy, ze glowa mala, kwiaty wiedly i zaslonki opadaly, ale potrafilismy potem sie porozumiec i tluamczylismy sobie, ze to w nerwach. Ja pamietliwa nie jestem, ja zapominalam o tym wszystkim wraz z przytuleniem na zgode. Ale to, co mowi Twoj eks, to juz przesada, bo jak dla mnie to juz podchodzi pod niewiernosc...

umnie jest taki problem ze jestem strasznie zawzieta i honorowa i nie moglabym pojechac chociaz bardzo cierpie;|(((((((((9

wiem ze przez te cechy kiedys przegram zycie, a moze wlasnie teraz ;( ale mam w sobie jakas blokade;((((((((

Gość Nie martw sie
Florcia, ja Ci powiem tak. Jestem dziewczyna, ktora generalnie gdzies ma zdanie innych, kiedy czuje, ze cos jest dla mnie dobre, a serce podpowiada mi "tak, zrob to!", to to robie. A co potem, to juz roznie bywalo. Ale ja na Twoim miejscu wpakowalabym sie w samochod, autobus, albo nawet na pieszo do niego poszla i postarala sie wszystko wytlumaczyc. No bo kurcze, przez jakies nieporozumienie masz to wszystko przekreslic? A never!

Gość Nie martw sie
Zawzieta i honorowa mowisz? Skad ja to znam, wlasnie ta druga strona jest zawzieta i honorowa i powiem Ci, ze wlasnie przez to nic dobrego nie wynika.. Uwierz mi, bo wlasnie z tym mam problem. Gdyby ten moj nie byl taki zawziety i honorowy, to pewnie teraz mialabym gdzies ta cala Kafeterie i spokojnie spala, snujac cudowne plany, jak spedze z nim kolejny piekny dzien.