Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszka73262386

Dziwny facet

Polecane posty

Gość oszka73262386
owow przeciesz seks to nie wszystko ja mimo wszystko jestem z nim szczesliwa.

ok tam oczywiscie, ze masz rację ale jak sie "w przedpokoju zaczniecie mijać" to zrozumiesz, co na mysli Miałem

oooo :) zber :) prawdziwy "fucker" super Uwielbiam dawaj, pojedziemy na ostro

Gość oszka73262386
mijac sie nie zacziemy ale wiecie czasem go traktuje jak takiego zajebistego przyjaciela a nie faceta ale niby zwiazek powinien byc oparty na przyjazni

Gość oszka73262386
ejjj to mój temat z podtekstami uciekac mi :P :P mówcie do mnie! :) :)

oszka ok Ja się nie wcinam w Twój zwiazek ale z przyjacielem, to możesz, mieszkac w jednym pokoju na studiach, a nie.... a zresztą nie wtracam się po prostu Twoje zycie i już

i ty chcesz przy tym na ostro jechac...??? :D moze gdybyc choc behemota dal a tak to sam rozumiesz... :) nie jestes w moim typie paczusiu... :)

taaa behemota?? i co jescze ?? baw sie dobrze Ja stary dziad jestem i jakos odrobine melodii czasem lubię a behemotem Mnie nie podniecaj i tak Wole http://www.youtube.com/watch?v=y3ZYKSDbwQE a tak w ogóle to : http://www.youtube.com/watch?v=IRlNfX3P5_4 i nie obrazajac twojegol behemota, to od nich sie uczyli dzidzia--min a Ja tam Byłem :) ale skoro chcesz sobie po Ow'ie "pojeździc", to zapraszam

oszka przemysl i juz daj sobie kilka dni "samotnosci" i przemysl po prostu to bedzie Twoja decyzja, i temat zamkniety

a tak swoje drogą "zberexnik" to na początku Myslałem, ze masz choc z 17 a teraz to Jestem przekonany, ze nie wiecej jak 13 bo gdybys się po koncercie "swojego behemota" w garderobie pojawił z takim tekstem o "Jacku" to Jestem swiecie przekonany, ze by cię chłopaki na butach "wyniesli" --to tak , apropos stopoki

Gość oszka73262386
Nie chce go zostawiac, bo go kocham nad życie. On ma juz 37 lat, wczesniej bardzo dlugo nie mial dziewczyny przede mną. Jest ode mnie starszy o 14 lat. Juz wiem co zrobie, zmiele Viegre i mu wsypie do herbaty :D