Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczny 87.

Jak to jest miesiączkować?Jak to się odczuwa?

Polecane posty

Gość sympatyczny 87.

.

Gość albo albo
Rozne warianty: 1. nic nie czujesz tylko zmieniasz tampona/podpaske 2. w pierwszych dniach odczuwasz lekkie klocie w podbrzuszu 3.odczuwasz lekkie "mulenie" w podbrzuszu 4. odczuwasz mulenie takie jak przy biegunce 5. odczuwasz bol 6. odczuwasz klojacy bol, taki, ze lzy same ci sie cisna do oczu.

Gość sympatyczny 87.
ojej, aż tak że łzy same cisną się do oczu...?

Gość kathie_
mnie zawsze dwa dni przed i w czasie miesiączki bolą plecy, ale to taki bardziej specyficzny ból i mam biegunke -.-

Gość kjhgfd
Autor to shemale....:classic_cool:

Gość fdgfd
przerazliwy bol plecow pierwsze 4 dni, zawroty glowy, uderzenia goraca,zmeczenie sennosc, bol brzucha, bieginka ogolnie nic przyjemnego

Gość fdgfd
watpie, zwlaqszcza ze tja bede miec cesarke jak bede rodzic to na bak nie zapmne co to miesiaczka

Gość czarnycharakterek
ja tez mam ból pleców, zero sił, zwykle skręcam się z bólu, chcę ciszy i spokoju

fdgfd --> nie chodzi o to jak bedziesz rodzic tylko ze w czasie ciazy macica ci sie rozciagnie do takich rozmiarow ze jej napiecie po ciazy oslabnie na tyle ze juz nie bedzie cie bolalo albo minimalnie. ja tez mialam cesarke.

Gość fdgfd
powaznie?

Gość kathie_
a to po urodzeniu dziecka sie już nie czuje bólu? ; o

no serio dziewczyny ja to wiem :P nikt mi o tym nie powiedzial tylko ja sie przestraszylam sama ze moze cos nie tak ze mna, dopiero ktos mi powiedzial. wczesniej jechalam na ibuprofenie co kilka godzin przez 5 dni w tygodniu, teraz nie biore nic! nawet nie wiem kiedy okres dostane bo nie czuje :)

Gość sympatyczny 87.
dzięki za komplement domowa żonciu:* w sumie nie wiem jak taka kobieta jak ty może mieć miesiączkę

Gość patritirititi
nikt na świecie nie rodził i nikt na swiecie nie ma miesiączki tylko zdesperowana kura domowa. Szacun :D

Gość sympatyczny 87.
a czy twój brzuch po ciąży jest taki sam? skóra się nie rozciągnęła...?

Gość patritirititi
rozciągnęła jej sie, ma rozstępy i obwisłą bladą pomarszczoną łate

Gość albo albo
ja mialam przez lata wariant nr1, czyli zero bolu. Pozniej zaczelam brac tablety, i paradoksalnie dotknely mnie przerozne dolegliwosci. I pamietam raz, kiedy bol byl tak silny, ze autentycznie, lzy mi lecialy z oczu. A to odczucie jakby przy biegunce tez nie jest mi obce i wtedy czesto rowniez miewalam biegunke. Odstawilam tablety i znow musze tylko uwazac kiedy to, zeby sobie bielizny nie pobrudzic. Zero bolu. Tylko jak zawsze-pare dni przed okresem - jem non stop i wszystko, a jak sie pojawi pierwsze krwawienie - totalny jadlowstret. Moge nie jesc przez tydzien.

do tego ma biegunki, gazy i nie krwawi podczas okresu, gdyz rozciągnęła jej się macica ;)

rozciagnela sie ale powrocila do dawnej formy. gdybym ludzie nie wiedzieli ze mam dziecko to by nie zgadli patrzac na moj brzuch. mialam o tyle szczescie ze nie mialam rozstepow, zbednych kilogramow itd. no.. ideal :P

Gość sympatyczny 87.
mój tata to znany w powiecie uwodziciel chłopców :classic_cool:

Gość albo albo
do zdesperowanej zonki: rodzilas jak rozumiem. Napisz mi jak zmienilo sie twoje cialo po porodzie. Czy przytylas, czy wrocilas do dawnej wagi, jak z piersiami itd. Dzieki.