Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczny 87.

Jak to jest miesiączkować?Jak to się odczuwa?

Polecane posty

Ja odpowiem za "żonę" :D Oczywiście wyglada jak ta lala. Zero rozstępów, piersi jak u 18 tki-jędrne i stojące. Ciało jak marzenie ;)

no ale moj nick to domowa zona a nie jakas tam kura :P powiem tyle ze przytylam 15 kg, po porodzie na nastepny dzien zostalo mi jeszcze 6kg, co zgubilam w 6 miesiecy minus jeszcze 2 kg. ale nadrobilam te 2kg bo juz bylam za chuda. piersi zawsze mialam male, karmilam 12 miesiecy nie byly o wiele wieksze wcale wtedy, jak przestalam to wrocily do dawnego rozmiaru a ze byly niewielkie to sie nie zmienily praktycznie. troche moze ksztalt, ale nie sa obwisle bo tam nie ma co obwisac :) kondycje skory mam dobra po mamie, ktora rodzila 2 razy i nie uswiadczyla jednego rozstepu. moja kolezanka przytyla 25kg i tak samo. wiec to nie jest regula ze niewiadomo co sie dzieje z cialem. spojrzcie sobie na inne dziewczyny :)

Gość sympatyczny 87.
to zrób.Na pewno jest ekstra!!!

Gość sympatyczny 87.
dzięki żonciu:* przecież to nie mnie udowadniasz

Gość albo albo
mamlazel, ze tak ci powiem po staropolsku: WYPIERDALAJ. A tobie zonka dzieki, wiem ze to u kazdego inaczej. Gratuluje macierzynstwa, choc pewnie ciezko czasem (domyslam sie bo sama nie doswiadczylam ale planuje). I jeszcze jedno pytanko, tak kontrolnie. Wjakim wieku zaszlas w ciaze, bo ja dopiero planuje a juz trzydziecha na karczychu i sie obawiam......

mialam 26 lat jak zaszlam w ciaze.. nie martw sie, 30 to jeszcze mlody wiek na dziecko! a macierzynstwo.. trudniejsze niz myslalam, ale ja nie mialam za bardzo styku z dziecmi wiec moze mi sie wydawalo, ze to takie proste :) chociaz moje dziecko to akurat moje najwieksze szczescie wiec rekompensuje trud. sympatyczny --> nie mam zamiaru nawet niczego udowadniac! ale ty robisz po prostu na mnie wrazenie:)

Gość sympatyczny 87.
dzięki.Dlaczego ważenie?

albo albo to ja ci powiem po nowopolsku: JEPAJ SIE ZE SWOIM STARYM.. PAKUJ W DUPSKO WIELKIE DILDO I RUCHAJĄC PO DRODZE WSZYSTKIE BEZDOMNE SZCZURY WYPIERTALAJ W KOSMOS TRZESĄC PO DRODZE SWOIM OBWISŁYM TŁUSTYM MEGA DUPSKIEM... PRZELEĆ PAWIANA PRYSZCZATY RYJU.

Gość sympatyczny 87.
heh.To ja walnąłem ci ten komentarzyk na powiedzto.pl

Gość albo albo
Dzieki Zonka. Wszystkiego dobrego Tobie i Twojej rodzinowce :) (sorki, to taki moj prywatny rodzaj sympatycznego zdrabniana). :)

Gość sympatyczny 87.
Ten o tym co chciałaś zrobić swojemu facetowi.

Gość sympatyczny 87.
ten od darkathebest :)

Gość sympatyczny 87.
to znaczy...? że ja nie raz, czy ty nie raz?