Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

TABLETKI YAZ - PROSZE O POMOC

Polecane posty

rozpoczelam kolejny blister tabletek. zapomnialam wziac wczoraj tabletki (byla to tabletka z dnia od 1-7). biore je zwykle ok 18, a ze wczoraj zapomnialam to wzielam ja niedawno z 15h opoznieniem. wiem, ze w ulotce napisane jest, ze do 12h mozna ja wziac, nie wiem czy 3h dodatkowe robia taka roznice...nie uprawialam seksu wczoraj, wiec spoko. chodzi mi o najblizsze dni, bo w ulotce napisane jest, ze przez tydzien musze stosowac mechaniczna metode dodatkowo, a wolalabym tego uniknac. caly czas sie zastanawiam czy to bedzie konieczne skoro wzielam tabletke z 15h opoznieniem.

Tak, teraz przez tydzień dodatkowe zabezpieczenie, np. prezerwatywa.

KURDE :(

Nie ryzykuj, 1 i 3 tydzień jest niebezpieczny jeśli nie weźmiesz pigułki na czas, przerwa może trwać do 12 godzin.

Gość a.s.l
nie wiem co wy macie z tym zapominaniem.... ja też brałam tabletki i nie zdarzyło mi się zapomnieć.. nastaw sobie budzik w tel... to bardzo nieodpowiedzialne...

biore te tabletki ponad rok i pierwszy raz mi sie to zdarzylo, ale to chyba przez to, ze mam po 5 zaliczen dziennie na studiach i siedzie na uczelni od 8-22:( KURDE! ALE JESTEM WSCIEKLA.

Gość a.s.l
ważne by zastosować się do instrukcji i będzie dobrze...ja też bym radziła się dodatkowo zabezpieczać teraz. też brałam Yaz :)

no tak wiem...tylko wyjezdzam z chlopakiem na weekend - to chyba tlumaczy moje wkurzenie.