Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Camilla55

Proszę o pomoc

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie. Jestem na stażu z PUP Pare dni temu przez przypadek zobaczyłam meila z Urzędu Pracy ,w którym napisano ,że mój pracodwaca zalega z dostarczeniem potrzebnych dokumentów do otrzymania refundacji za wyposażenie miejsca pracy dla berobotnego. Otóż problem jest taki ,że nic nie zostało zakupione do mojego miejsca pracy. Pracuje na starym komputerze na windowsie 98 , komputer jest brudny,myszka z kulką , stara klawiatura , siedze przy starym obdartym biurku i siedze na starym krześle. Jakieś 6 miesięcy temu przyszła komisja z urzędu pracy oglądali moje miejsce pracy i moj pracodawca niby przypadkiem zakluczył mnie w biurze...nie mogłam wyjść ,wydostałam się z biura dopiero gdy owa komisja opościła zakład pracy. Pare dni potem dyrektor miał nowy komputer. ja wysuwam z tego jeden wniosek :Moj pracodawca chce naciągnąć urząd pracy. Nie wiem co mam robić , powinnam to zgłosić ? czy można to zrobić anonimowo? prosze pomożcie

Gość CamiIla55
PUP to znaczy PUPa.

Gość jak to zakluczył cię w biurze?
Co to znaczy? :D Donieś do urzędu pracy i poproś, żeby w zamian cię zatrudnili :D Urzędy pracy powinny zatrudniać bezrobotnych.