Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję go sprawdzić

potrzebuję sprawdzić mojego faceta bo...

Polecane posty

Dziewczyny, potrzebuje sprawdzić, czy mój facet nie ma juz kontaktu z pewną panią, ponieważ okłamywał mnie w tym zakresie. Nie wiem jeszcze jak to zrobić, ale z racji tego iż i on i ona wykonuja ten sam zawód moznaby zadzonic ( tylko ja nie mogę- znamy się :( ) i wymyślic jakis kocoboł zawodowy z pytaniem czy on ama kontakt z nim bo potrzebne szkolenie a zniknął z firmy cos tam coś tam cos tam. Tylko potrzebuję pomocy są jakieś chętne....? Sama tego zrobic nie mogę, zadnej z koleżanek też nie poproszę bo troszkę obciach :-). Same rozumiecie. Można ją też zagaic na facebooku, z pytaniem, ze on zniknła z facebooka i szuka się z nim kontaktu cokolwiek....jest duzo możliwosci może wy macie jakies pomysły.

Gość dsfsfsdfgdgdg
i myslisz ze nas to interesuje

Myślę, że znajdzie sie jakaś pomocna babeczka:-=)

może idź na sanki lepiej w sumie to tydzien ferii ci tylko juz został :)

Dla mnie to ważne, to, ze zerwie z nią całkowicie kontakt było warunkiem naszego powrotu do siebie. To była strasznie porąbana sytuacja....I nie chciałabym powtórki z rozrywki. Chcę mieć pewnośc, że od tamtego czasu nie mają kontaktu. Minął prawie rok....wszystko ucichło. Nie sprawdzałam go do tej pory ale czuję, że muszę to zrobić i już!

Regres cholera ja wiem, że to wygląda mało poważnie... i pełni zaśługuję na Twój sarkazm, jednak jeśli się nie upewnię....to już nigdy nie będę maiała orgazmu:-). A poważnie - nie daje mi to spokoju...może masz lepszy pomysł, wszak nie zadzownie do niej i nie powiem te lala powiedz mi kochaana czy wy dalej cos kombinujecie czy już raczej nie:-)?

Gość w3e4rgyhuji3wet
zaoferuja forse za to albo inny sposob to zrob bo pewnie sie luziom nie chce a byla tu juz taka co oferowala fosrse za pobicie faceta i wielu sie zglosilo a tak na marginesie to mozesz to emailem jakos zrobic i wtedy sama to mozesz zrobic http://www.youtube.com/watch?v=E-BO_Rb2gN4

Gość w3e4rgyhuji3wet
aha jeszcze dodam ze moim zdaniem facet nie jest tego wart bo jak masz watpliwosci to intuicja najlepiej mowi

Hahah nie chcę go pobić :-) hahahaha, i nie chcę oferowac kasy, chodzi o wykonanie jednego telefonu :-).

Gość hjkhkkkhkj
Pomoge Ci, w zamian za pewna przysługę dla mnie, tez potrzebuje, zeby ktoś sprawdził mojego faceta:) Zgadzasz się?

Wiesz co sytuacja była porąbana , kiedy się rozstaliśmy, wyprowadził się ode mnie kłamał jak najety, że nie ma z nią kontaktu...kiedy to zorzumiełam zerwałam z nim kontakt całkiem, teraz zeszliśmy się...ona jest z innego miasta ale jest tak jak on instruktorem...."czegoś tam" ( nie moge powiedziec bop swiat jak już sie przekonałam jest zbyt mały! ), Może macie jakis pomysł jak to zweryfikować...bo nie mogę przestac o tym mysleć...onmowi mi jka mnie kocha a ja sie zastnawiam czy nadal jej się zwierza z wszystkich naszych problemów....a on anadal mówi mu jaki jest wspaniały :-). Pieprzona pocieszycielka:(

ZGADZAM SIĘ !!! :-) PRZYSŁUGA ZA PRZYSŁUGĘ! PODAJ MAILA NAPISZĘ!

Gość hjkhkkkhkj
dziadek87@wp.pl niech Cię nie zmyli:)

Gość hjkhkkkhkj
Pomyłka dziadek8701@wp.pl to moj specjalny mail;)

A dla tych śmiejących się, cholera a co my kobiety mamy zrobic innego? Mam stracić znów kolejne lata by się okazało ze dalej robi mnie w konia? Wolę sprawdzić i miec pewnosc. Dawaj maila lub gg, odezwe się.

Gość hjkhkkkhkj
dziadek8701@wp.pl

Regres no, ja bardzo chętnie tylko ze ten jakoś wyjatkowo jest mi bliski, ale bez tej pani w komplecie. Pani jest wyjatkowo sprytna...znasz ten gatunek pocieszycielek...? Co to sama sie przywiezie, sama się odwiezie, zrobi laskę a wychodząc nie przekrzywi wycieraczki?? I ona niczego nie oczekuje...niczego nie wymaga ona cierpliwie czeka na swoją kolej.,....Jasna cholera!

Ale przecież powinnaś to czuć jeżeli on ma z nią jakiś kontakt, kobieta zawsze wcześniej czy później zacznie coś podejrzewać...

Gość hjkhkkkhkj
Jestem za, juz chyba z pół roku chodzi mi po głowie, zeby go sprawdzić:) Ciesze się kochana, że nie jestem sama, jak tylko napiszesz, ja opisze Ci calą moją sytuację, a uwierz mi nie jest łatwa:)

Gość hjkhkkkhkj
czekam na maila z niecierpliwościa. dziadek8701@wp.pl

Już napisałam :-)

TEIYSI...własnie tak jakoś czuję, że coś nie gra....ale też mogę zwyczajnie ze względu na wcześniejsze doświadczenia zwyczajnie i po babsku histeryzować. Nie chce grzebac mu po telefonach ....ale chcę wiedziec OD NIEJ, ze nie mają już kontaktu, to proste jak ktos zapyta o szkolenia i o niego powinna powiefdziec - nie mamy juz kontaktu zadzon do "stefana" czy zuzi :-)

Dziadek teraz to ja czekam z niecierpliwoscią na odpowiedź. Albo może ja podam maila, ktoś może napisze z jakimś ciekawym pomysłem :-) dkatarynka@o2.pl

Ona na facebooku na milion znajomych jako znana istruktorka, wiec to nie bedzie trudne zadanie wystarczy udawac kursanta, ktory chciałby się skontaktować z .,.,.. :-) io zadac kilka pytań....

Możnaby też udać dobrze poinformowanego i zapytac wprost "słuchaj kurde co to za afera była z...." :-)

Gość ja ci odpowiem podobnie
najlepiej by pewnie bylo zeby facet zadzwonil ale skoro ma kursantow obu lci to owinno byc ok

Bez sensu. Co z tego że nawet by podała jego telefon? to miałoby znaczyć że się kontaktują?

Gość Mała misia:)
Autorko napisz do mnie tutaj 12001489 mozemy cos wymyslimy

Gość Bruni1978
Daj nr gg ja chetnie bezinteresownie pomoge.