Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję go sprawdzić

potrzebuję sprawdzić mojego faceta bo...

Polecane posty

Bruni pisz na maila:-) proszę :-). Nie chodzi o to że p[oda numer, widzisz oni oboje są instruktorami nurkowania, sprawa jest prosta jak cholera bo do jednego i drugiego dzwonią tysiące osób , których oni nie kojarzą. Jeśli psrawa skończyła sie tak jak miała się skonczyc, pani powinna powiedziec - nie mam z nim kontaktu nie wiem. Jesli zas poinformuje że np zaknął centrum nurkowe i...bla bla bla...no to już kłopot:-) bo znaczy , ze jednek sa wciąż w kontakcie. Sprawa naprawdę jest prosta, trzeba tylko znac szczegóły - czyli kila nazw centrów nurkowych dwa naziska instruktorów i umiec ciąc głupa, bo można nawet wporst pwoiedziec raaaaany a co to za afera była z wami jakaś wszyscy o tym gadali....no i tu byłoby by clue dla mnie bo poznal;abym JEJ wersję.

na gg nie. Podaje mail dkatarynka@o2.pl

No nie wiem, nie ważne, piszesz bardzo niezrozumiale... Ale daj tu znać co się dowiedziałaś :)

Ja wiem, że to się wydaje głupie, ale ja przez nią wylałam tyle łez, że tylko ja wiem. Jeśli oni oboje nadal mnie okłamują ( ona jest sama, on znów ze mną) po prostu nie chcę tracić czasu....kiedy spytam wprost żadne nie powie mi prawdy co chyba jest zrozumiałe prawda? Jeżeli ona powie że nie ma pojęcia co z nim...ok. A ze sama jest ciekawa nie urwie rozmowy, pamiętam jak keidys próbowała ustalić czy my wciąż jestesmy razem, dzowniła do mnie i godzinami perorowała. Gaduła z niej. Jesli utnie to znaczy że spraw skonczona, jesli nie, i bedzie drążyła znaczy, że chce wiedziec tez jakajest sytuacja. Może zbyt skomplikowałam , ale jak opowiem o co chodziło łatwiej będzie zrozumieć.

Pani K, wiem, bo staram się coś powiedziec, jednoczesnie nie bardzo mogę podawac tutaj szczegóły bo nawet Ty możesz sie okazać jej kolezanką:-) lub jego kursantką:-), swiat jest tak mały, że nie raz opadła mi szczęka do ziemi!!!!