Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość binom

Sąsiedzi-duży problem

Polecane posty

Gość binom

Witam kilka lat temu do mieszkania nad moim wprowadziła sie rodzina z trójką dzieci. Od razu dało sie zauwazyć , że są bardzo głośni, szczególnie dzieciaki. Przewalają sie po podłodze, robiąc straszny hałas, krzyczą, kłóca się. Niedawno wyprowadził się ojciec, sąsiadka została z nimi sama. Szkopuł w tym ,że ona bardzo wcześnie wychodzi do pracy i bardzo późno wraca. Dzieciaki są cały dzień bez opieki... Pół biedy , gdy są w szkole, wtedy jest spokój, ale gdy wracają zaczyna się wielki rumor. Kilka razy byłam zwrócic im uwagę (pod nieobecność matki), pochowali się , a otworzył najstarszy dziwiąc się, że on nie wie o co chodzi. Z sąsiadką rozmawiał mój mąż- jakiś czas było znośnie, ale od niedawna znów sie zaczęło. Kilka dni temu ja powiedziałm jej o problemie-załamała mnie mówiąc, że ma ograniczone możliwości, żeby coś z tym zrobić,! ale przeprosiła i obiecała, że porozmawia z dziećmi. Dziś natomiast tuż po jej wyjściu do pracy, któryś z chłopców straszliwie zaczął krzyczeć, myslałam , że coś sie stało!!. Pobiegłam do nich, ale nikt mi nie otworzył, słyszałam tylko potworny wrzask plus przekleństwa... Dzieci sąsiadki nie są malutkie, są w wieku-liceum, gimnazjum, podstawówka. Nie wiem co mam robić, te hałasy są strasznie uciążliwe, a najgorsze jest to , że nie wiem czy mam reagować na te straszliwe wrzaski, po prostu aż ciarki po plecach przechodzą, od razu myślę , ze komus dzieje się krzywda. Tyle przecież teraz słyszy sie o różnych okropnych rzeczach. Poradźcie, co robić? Przecież nie mogę do nich codziennie chodzić i uciszać, a to naprawdę uwierzcie jest nie do zniesienia...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować