Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Medjacyje

Powróżę, tylko poważne pytania

Polecane posty

Czy będzie spotkanie z jarkiem? Wiek 34 On 28 Ja blondynka oczy niebiesko-zielone On brunet oczy ciemne I owszem, ale bardzo, bardzo przypadkowe, czy on się do Ciebie odzywał w ostatnim czasie? Jeśli nie, to postaraj się nie nawiazywać z nim kontaktu.

Bardzo mi zalezy na wrozbie. Czy tak jak przypuszczam,okaze się,ze nie zdałam jednego egzaminu w tej sesji? a jesli tak to czy mimo wszytsko uda mi sie go poprawic i reszte rowniez zalicze bez problemu?Czy w krotce zmienie prace ?Kiedy spotkam ta jedyna milosc?Jesli to za duzo pytan,to prosilabym bardzo chociaz o odp. na pierwsze 2 pytania. Daria,brunetka,oczy brazowe ur.15.10.87 Odpowiem w kwestii egzaminów, to co widzę...niezbyt się przykładasz do nauki, cały czas odkładasz i odkładasz, tu potrezba więcej systematycznoiści, z tego co widzę, lubisz imprezować, przystopuj troszkę. Zdasz , ale będziesz miła jeden dodatkowy egzamin.

ewa 12,05-1989 mariusz 20-11-1980 jaka przyszlosc widzisz przed nami ? Przykro mi, może sie mylę, ale nie widze zabyt kolorowej przyszłości, z pewnością długa droga przed Wami, ale jeśli nie popracujecie nad związkiem- tak w przeciągu 9-15 miesięcy bedą miedzy Wami niezłe zawirowania, ktoś będzie Wam mieszał, uważaj na kobietę troche starszą.

Ania 24 kolor wlosow ciemny blond kolor oczu niebieskie pytanie czy zajde w ciaze w tym rok Tak, na przestrzeni 3, 4 miesięcy. To chyba będzie chłopczyk:-)

Marzena, 18 lat, 21.02.1992r. , Oczy piwne, kolor włosów ciemny brąz. Patryk, 20 lat, 25.05.1990r. , oczy brązowe, kolor włosów brąz. Czy z jego strony to coś poważnego?. Hmm, nie widzę jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie, wybacz, ale nie odpowiem, może później jeszcze raz spojrzę....

Agnieszka 33 l. Oczy niebieskie, czarne włosy. Co mnie czeka w uczuciach w najbliższym czasie. Jestem sama. Tak!!! Będziesz i to już w niedługim czasie ( na przestrzeni 5-ciu miesięcy spotkasz kogoś wielce wartościowego), powinnaś tylko zapomnieć o przeszłości, to nie da Ci szczęścia, uwierz, że jeszcze wiele szczęśliwych chwil Cię czeka:-)

27 lat, jak sie ma sprawa mojej pracy w najbliższym czasie (pracuje) oczy niebieskie włosy blond

20 lat, oczy niebieskie, włosy ciemny brąz. Czy zakocham się jeszcze i bedę szczęśliwa? Teraz, masz troche problemów i wiele zawirowań, skup się na tym żeby wyjść na prostą..... w połowie roku spotkasz kogoś, ale będzie to przelotny związek, jednakże po koniec roku, masz szanse spotkać mężczyznę z który stworzysz trwały i udany związek.

kiedy widac u mnie dziecko? wlosy ciemnobrązowe,oczy piwne lat 28,magda W okresie od 7 miesięcy do 2 lat, skłaniam się raczej, tej późniejszej wersji.

27 lat, jak sie ma sprawa mojej pracy w najbliższym czasie (pracuje) oczy niebieskie włosy blond Z tego co dostrzegam, czekasz na umowę, albo na przedłużenie umowy, mimo, że nie jesteś do kńca przekonana, sądzę, że dostaniesz umowę, bądź przedłużenie umowy, jednak, docelowo, inna praca jest Ci pisana..

Witam, bardzo proszę o wróżbę, jeśli to możliwe oczywiście. Anna, 27.06.1977. Czy będę jeszcze szczęśliwa?, spotkam prawdziwą miłość i będe mieć znów rodzinę? Z góry dziękuje.

Ania 24lata, oczy niebieskie włosy brązowe Dariusz 25lat oczy niebieskie brunet Czy spotkamy się w najbliższym czasie i czy ta znajomość jakoś się rozwinie? Jeśli nie to kiedy i w jakich okolicznościach poznam kogoś wartościowego z kim stworze poważny związek?

Oczy zielone, włosy obecnie brąz średni (farbowane), kolor naturalny to bardzo ciemny brąz.

Gość migotka8111
buahahaahhaahahahahahahahhahahahahaha wrózka od siedmiu bolescia hahahhahahahahahhaa fajne bzdury

Kamil 22 lata, oczy niebieskie, brunet Zuzia 21 lat, niebieskie, blondynka Czy to ta jedyna? Teraz tak i to bardzo, bardzo tak:-) Co będzie dalej, nie widzę za wyraźnie, dobra rada, nie podchodź zbyt emocjonalnie, do jej wypowiedzi i pewnych zachowań, zalecam trochę dystansu:-)

Witam, bardzo proszę o wróżbę, jeśli to możliwe oczywiście. Anna, 27.06.1977. Czy będę jeszcze szczęśliwa?, spotkam prawdziwą miłość i będe mieć znów rodzinę ? Z góry dziękuje. Trudno będzie stworzyć Ci prawdziwy związek, po tym co przeszłaś, jeśli otworzysz się na nowe, zapomnisz o przeszłości- na przestrzeni 9 miesięcy poznasz kogoś-daj mu szansę i nie zamykaj się, czas na zmiany.

Jesteśmy zaręczeni ostatnio jednak coś się psuje , Czy będziemy razem już na zawsze i czy wyjedziemy do warszawy jak planujemy. wiek 22lata kolor oczu piwne, ciemny bląd

mam pytanie czy zajde w tym roku w ciąże? i jaka bedzie płec ,brunetka brązowe oczy

Gość Kicikicikicikici
Kasia 1986.11.28 Kiedy zajde w ciąze? Co jest między tymi dwoma osobami? Kasia 1986.11.28 Łukasz 1986.01.01

kasia 24 lata, wlosy brązowe, oczy szare Kasia 1986.11.28 Kiedy zajde w ciąze? Co jest między tymi dwoma osobami? Kasia 1986.11.28 Łukasz 1986.01.01

Gość spiritedaway
edyta 18 kolor oczu : brązowe kolor włosów : brązowe jacek 19 kolor oczu :ciemno brązowe kolor włosów brązowe Czy uda nam sie zamieszkać razem przed upływem 2 lat? oraz czy zdam mature?

Gość wypierdalej stad
spiritedaway synku wyperdalaj stąd w poskokach tak jak inni wrózka wam powie buahahaha najpierw zdaj mature a pozniej mysl o zamieszkaniu dziecko

27.01.88r Magda oczy brązowe, brunetka 30.06.84r Przemek oczy piwne,brunet czy to miłość na całe życie?