Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana98765

MIŁOŚĆ FRANCUSKA INNYMI SŁOWY LÓD...

Polecane posty

Gość niezdecydowana98765
Czytałam już na ten temat ;) dzięki za słowa wsparcia....jesteśmy już ze sobą dłuższy czas ale jestem o niego bardzo zazdrosna ;p trochę mniej o jego byłe związki...ale wiadomo w tych czasach być niedoświadczoną dziewicą i mieć więcej niż 15 lat to obciach....ja nie jestem tego zdania i dla mnie najważniejsze było to, żeby spotkać swoją miłość a nie ledwo trzymającego się na nogach chłopaka z dyskoteki....

"ale wiadomo w tych czasach być niedoświadczoną dziewicą i mieć więcej niż 15 lat to obciach...." Piękne generalizowanie 🖐️

Gość niezdecydowana98765
To była ironia. Ja tak nie uważam, choć PEWNIE większość społeczeństwa tak myśli.

To też mówię, że generalizujesz. Jakiś procent gimnazjalistów to nie społeczeństwo.

Gość mirkazzakrzewia
A teraz pytanie do CHŁOPAKÓW Czy chłopak prowadzący imprezowe życie, dla którego związki nie istniały, może się nagle zakochać, nie korzystać z przyjemności innych dziewczyn i być wierny tylko jednej dziewczynie? Czy może jest to tylko chwilowe?

Gość niezdecydowana98765
Może trochę uogólniłam....

Gość dghgd
czytając to forum odnoszę wrażenie, że mam nienormalnego tudzież upośledzonego faceta, który przez 15 lat jak jesteśmy razem nigdy nie zaproponował mi " francuskich rozrywek" ! sama już nie wiem? niepokoić się czy cieszyć? :D

Gość niezdecydowana98765
Słyszałam też w telewizji, że jak się swojemu chłopakowi nie dogodzi, to sobie znajdzie inną, może nie do związku ale dla przyjemności....Nie wiem ile w tym prawdy. Jedno wiem, że nie zrobie tego z przymusu, czy dla tego, żeby ze mną był lecz z miłości do niego.

Gość mirkazzakrzewia
A teraz pytanie do CHŁOPAKÓW Czy chłopak prowadzący imprezowe życie, dla którego związki nie istniały, może się nagle zakochać, nie korzystać z przyjemności innych dziewczyn i być wierny tylko jednej dziewczynie? Czy może jest to tylko chwilowe

Gość buhahahahahahahahahhhhhhaaaa
Dla frywolnych panienek.

Gość lkjhgf
Lóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóód